Sahsen ben mouselara kullan-at gozuyle baktigim icin MCU'yu o kadar onemsemiyorum. Ki zaten cok paylasilan bir veri degil, MCU bilgisi olmayan mouselara alinmaz gozuyle bakarsak 10-15 urunden oteye gidemeyiz.
Sahsen ben mouselara kullan-at gozuyle baktigim icin MCU'yu o kadar onemsemiyorum. Ki zaten cok paylasilan bir veri degil, MCU bilgisi olmayan mouselara alinmaz gozuyle bakarsak 10-15 urunden oteye gidemeyiz.
Alınmaz etiketi basmaktan ziyade gecikme değerleriyle alakalı güvenilir kaynaklar üzerinden fikir sahibi olursak daha rahat öneri ve alım yapılabilir hocam.
Alınmaz etiketi basmaktan ziyade gecikme değerleriyle alakalı güvenilir kaynaklar üzerinden fikir sahibi olursak daha rahat öneri ve alım yapılabilir hocam.
Biliyorum hocam ama dediğim gibi güvenilir kaynakların yapacağı güvenilir testlerde o bahsettiğiniz dandik MCU'ların sonuçları zaten hiç iç açıcı olmuyor.
En basit tabirle anlatacak olursak farenin kalbidir. Telefonlardaki SoC gibi. Nasil telefonlarda Snapdragon, Exynos, MediaTek falan diyorsak mouselardaki mcu da o. Tabii onlardaki kadar onemli bir konumda mi dersen farede, bence hayir.
Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ben yeni çıkan furylevel Z1 mouseunu alacağım fakat mcu su beken BK3633 sizce alınır mı? Fiyatına göre iyi mouse diyorlar.