Farelere şiddete niye bir şey denilmiyor?

cinar_yasarrr

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yanlış anlamayın duyar kasmıyorum. Bir kediye, köpeğe ve hatta aslana bile şiddet uygulandığı zaman insanlar tepki gösterir ama farede tam tersi, genelde fareye tekme atarlar ve gülerler. Bugün de bir video gördüm oy verilen odaya fare girmiş ve bir adam fareyi tekmeyle duvardan duvara vuruyor ama oradaki herkes ve sosyal medyadakiler gülüyor. Hatta öyle bir vuruyor ki hayvana içim acıdı. Aynısını bir kediye, köpeğe yapsalar kıyamet kopar. Kedi can da fare değil mi? Ne zararı var o hayvanın sana? Ne düşünüyorsunuz siz bu konuda? Belki videoyu görmüşsünüzdür diye fotoğraf bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisini hasta yapabilecek bir hayvana karşı saldırgan bir tavır takınmış, saldıran kişi. Kendini güvende hissetmemiş demekki. Lakin dediğiniz gibi evcil hayvanlarda öyle şeyler olmadığı için onlara karşı saldırmanın bir amacı olmuyor zaten. Özellikle köpeklere saldıran kişiler genellikle köpeklerin saldırısına uğramamak için saldırır mesela.

Öldürdüğümüz demodex folliculorum ve demodex Brevis'ların da hesabını verelim oldu olacak.
Yüzümüzde yaşayan bu kurtçuklar elimizi her yüzümüze atınca birkaç tanesi ölüyor(!) peki bu hayvanlar zarasız olmasına neden öldürülüyor(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…