Abbdbpkr233 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #1 Oyunlar için kullanıyorum. Sizce gecikmesi iyi mi? Dosya Ekleri Screenshot 2021-11-13 181918.png 4,2 KB · Görüntüleme: 118 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2021
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.436 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 13 Kasım 2021 #2 @Abbdbpkr233 Evet, ortalama bir değer. Xm1r, Viper Ultimate gibi mouselar ise 7 8 ms değerine sahip. Aradaki farkın hissedilebileceğini düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
@Abbdbpkr233 Evet, ortalama bir değer. Xm1r, Viper Ultimate gibi mouselar ise 7 8 ms değerine sahip. Aradaki farkın hissedilebileceğini düşünmüyorum.
A Ahmetssskse Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #3 Abbdbpkr233 dedi: Oyunlar için kullanıyorum. Sizce gecikmesi iyi mi? Genişletmek için tıkla... Farenin gecikmesini nasıl öğrendiniz bana da öğretirseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Abbdbpkr233 dedi: Oyunlar için kullanıyorum. Sizce gecikmesi iyi mi? Genişletmek için tıkla... Farenin gecikmesini nasıl öğrendiniz bana da öğretirseniz sevinirim.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.202 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #4 Xeonayp dedi: Viper Ultimate gibi fareler ise 7 8 ms Genişletmek için tıkla... 80TL'ye aldığım mouse ile aynı değerleri mi veriyor gerçekten? Ahmetssskse dedi: Farenin gecikmesini nasıl öğrendiniz bana da öğretirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... HTML/JavaScript mouse input performance tests Artı 0 Eksi
Xeonayp dedi: Viper Ultimate gibi fareler ise 7 8 ms Genişletmek için tıkla... 80TL'ye aldığım mouse ile aynı değerleri mi veriyor gerçekten? Ahmetssskse dedi: Farenin gecikmesini nasıl öğrendiniz bana da öğretirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... HTML/JavaScript mouse input performance tests
A Ahmetssskse Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #5 SEMIKAANCAKIR dedi: 80TL'ye aldığım mouse ile aynı değerleri mi veriyor gerçekten? HTML/JavaScript mouse input performance tests Genişletmek için tıkla... Teşekkürler SEMIKAANCAKIR dedi: 80TL'ye aldığım mouse ile aynı değerleri mi veriyor gerçekten? HTML/JavaScript mouse input performance tests Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen doğru değerler mi yoksa 1 2 ms farklımı gösteriyor. Son düzenleme: 18 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: 80TL'ye aldığım mouse ile aynı değerleri mi veriyor gerçekten? HTML/JavaScript mouse input performance tests Genişletmek için tıkla... Teşekkürler SEMIKAANCAKIR dedi: 80TL'ye aldığım mouse ile aynı değerleri mi veriyor gerçekten? HTML/JavaScript mouse input performance tests Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen doğru değerler mi yoksa 1 2 ms farklımı gösteriyor.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.202 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #6 Ahmetssskse dedi: Hocam tamamen doğru değerler mi yoksa 1 2 ms farklımı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok o konuda. Artı 0 Eksi
Ahmetssskse dedi: Hocam tamamen doğru değerler mi yoksa 1 2 ms farklımı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok o konuda.
A Ahmetssskse Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #7 SEMIKAANCAKIR dedi: Hiçbir fikrim yok o konuda. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: Hiçbir fikrim yok o konuda. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.436 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 18 Ocak 2022 #8 SEMIKAANCAKIR dedi: 80TL'ye aldığım mouse ile aynı değerleri mi veriyor gerçekten? HTML/JavaScript mouse input performance tests Genişletmek için tıkla... Birisi kablolu, birisi kablosuz. Birde böyle düşünün. Aradaki marka ve ürün kalitesi de cabası. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: 80TL'ye aldığım mouse ile aynı değerleri mi veriyor gerçekten? HTML/JavaScript mouse input performance tests Genişletmek için tıkla... Birisi kablolu, birisi kablosuz. Birde böyle düşünün. Aradaki marka ve ürün kalitesi de cabası.