Faremin tekerleği bozuldu

Emirhan34181

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim
Arkadaşlar merhaba direk konuya giriş yapıyorum. Şehir dışında yaşayan kuzenim 1 geceliğine bize geldi bilgisayar oynadı filan ama ben kuzenimin bilgisayar oynamasından hoşlanmıyorum çünkü hem fareye hem de klavyeyi resmen taciz ediyor. Neyse birkaç saat önce gittiler ve bende artık rahatça bilgisayara geçebilirim diye düşündüm, geçtim ve direk faremin tekerleğinin hissiyatı değişmiş, (Logitech G102) bunu direk fark ettim yani kast ettiğim şey şu değişmeden önce ki hissiyatı gerçekten tekerleği çeviriyormuşum gibiydi ama sanki şu anda sürtünme daha azalmış daha rahat ve o tırtık hissi olmadan dönüyordu. Aldırış etmedim oynamaya devam ettim ama bu benim gerçekten kafama takıldı tekerleği şöyle biraz üstünden inceledim biraz fiziksel kuvvet uyguladım filan neyse artık bundan sonra hissiyat tamamen gitti şu an resmen boşa dönüyor ve çalışmıyor.(farenin altında ki tuş çalışıyor ama farenin tekerleği çalışmıyor) bende internetten içini nasıl açarım diye araştırdım altında etiketin altında gizli bir vida varmış ama çok ince bir vida lazımmış bizde de kalın tornavida vardı bende tabiri caizse 'kanırttırarak' vidayı açmaya çalıştım, hem vidayı açamadım hem de farenin altı mahvoldu şu an mousepadde kayarken biraz hissediyorum. Yeni fare almalıyım eğer almalıysam ne almalıyım önerileriniz varsa belirtebilirsiniz 400 ya da 500 TL civarına kadar sınırım var öneriler için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…