IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #1 Farem Rampage Claw SMX G38. soldaki makro tuşundan biri içine göçtü kırılmamış da olabilir. Garantisi duruyor ama fişi kaybettim. Kendim açıp takabilir miyim veya makro tuşu bulunur mu? Soldakilerden biri göçtü.
Farem Rampage Claw SMX G38. soldaki makro tuşundan biri içine göçtü kırılmamış da olabilir. Garantisi duruyor ama fişi kaybettim. Kendim açıp takabilir miyim veya makro tuşu bulunur mu? Soldakilerden biri göçtü.
anil0635 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 Kardeşim aynı mouse de bende de aynı sorun var.
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 anil0635 dedi: Kardeşim aynı mouse de bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Servis dışında herhangi bir çözüm yolu göremedim ben.
anil0635 dedi: Kardeşim aynı mouse de bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Servis dışında herhangi bir çözüm yolu göremedim ben.
eraser alper Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 Hocam bende de mouse tekerleği arızası var art arda döndürünce bir kez yukarı çıkartıyor
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #5 eraser alper dedi: Hocam bende de mouse tekerleği arızası var art arda döndürünce bir kez yukarı çıkartıyor Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de mevcut maalesef. Çözüm bulabildiniz mi ?
eraser alper dedi: Hocam bende de mouse tekerleği arızası var art arda döndürünce bir kez yukarı çıkartıyor Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de mevcut maalesef. Çözüm bulabildiniz mi ?
eraser alper Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #6 IIMERTII dedi: Aynısı bende de mevcut maalesef. Çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam mouse tekerini bir süre zorlamayınca biraz rahatlıyor bir süre etkisi gidiyor çözümü orada buldum
IIMERTII dedi: Aynısı bende de mevcut maalesef. Çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam mouse tekerini bir süre zorlamayınca biraz rahatlıyor bir süre etkisi gidiyor çözümü orada buldum
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #7 eraser alper dedi: Hocam mouse tekerini bir süre zorlamayınca biraz rahatlıyor bir süre etkisi gidiyor çözümü orada buldum Genişletmek için tıkla... Sanırsam toz birikince de oluyor. Şiddetli bi şekilde üfleyince kısa süreliğine düzeliyordu benimki.
eraser alper dedi: Hocam mouse tekerini bir süre zorlamayınca biraz rahatlıyor bir süre etkisi gidiyor çözümü orada buldum Genişletmek için tıkla... Sanırsam toz birikince de oluyor. Şiddetli bi şekilde üfleyince kısa süreliğine düzeliyordu benimki.