Emre Karabudak Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #1 Yaklaşık 1 sene oldu fareyi aldığım. Şu sıralar bir tuhaf çektiğim yere zar zor geliyor gibi. Optiğinden şüpheliyim. Acaba bunu nasıl kontrol edebilirim? Program filan var mı bu işlem için? Markası Bloody V7M. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2018
Yaklaşık 1 sene oldu fareyi aldığım. Şu sıralar bir tuhaf çektiğim yere zar zor geliyor gibi. Optiğinden şüpheliyim. Acaba bunu nasıl kontrol edebilirim? Program filan var mı bu işlem için? Markası Bloody V7M.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 6 Eylül 2018 #2 Öyle bir program olduğunu zannetmiyorum. Kendi yazılımından kalibrasyon yapabilirsiniz. Emre Karabudak dedi: Şu sıralar bir tuhaf çektiğim yere zar zor geliyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebi zemin olabilir. Mousepad kullanıyor musunuz?
Öyle bir program olduğunu zannetmiyorum. Kendi yazılımından kalibrasyon yapabilirsiniz. Emre Karabudak dedi: Şu sıralar bir tuhaf çektiğim yere zar zor geliyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebi zemin olabilir. Mousepad kullanıyor musunuz?
Mura_t Megapat Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 885 Çözümler 1 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ö.G.G 6 Eylül 2018 #3 Benim de faremde titreme sorunu vardı, optik kısmı üfleyip kulak çubuğu ile temizledim sorun çözülmüştü, deneyebilirsiniz... Belki işinize yarar.
Benim de faremde titreme sorunu vardı, optik kısmı üfleyip kulak çubuğu ile temizledim sorun çözülmüştü, deneyebilirsiniz... Belki işinize yarar.
Emre Karabudak Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #4 NookumPie dedi: Öyle bir program olduğunu zannetmiyorum. Kendi yazılımından kalibrasyon yapabilirsiniz. Bunun sebebi zemin olabilir. Mousepad kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 5 liralık üstü parlamayan bir şey var.
NookumPie dedi: Öyle bir program olduğunu zannetmiyorum. Kendi yazılımından kalibrasyon yapabilirsiniz. Bunun sebebi zemin olabilir. Mousepad kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 5 liralık üstü parlamayan bir şey var.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 6 Eylül 2018 #5 Emre Karabudak dedi: 5 liralık üstü parlamayan bir şey var. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi, Bloody farenin tekinde mousepadin aşınması yüzünden yaşamıştım.
Emre Karabudak dedi: 5 liralık üstü parlamayan bir şey var. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi, Bloody farenin tekinde mousepadin aşınması yüzünden yaşamıştım.
|.naVih Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Orta Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Valar 6 Eylül 2018 #6 Bloody'nin sitesine girip ekipmanlarını daha iyi kullanabilmek için yaptığı yazılımı deneyebilirsiniz belki işinize yarar.
Bloody'nin sitesine girip ekipmanlarını daha iyi kullanabilmek için yaptığı yazılımı deneyebilirsiniz belki işinize yarar.
Emre Karabudak Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #7 |.naVih dedi: Bloody'nin sitesine girip ekipmanlarını daha iyi kullanabilmek için yaptığı yazılımı deneyebilirsiniz belki işinize yarar. Genişletmek için tıkla... KeyResponse PK yazan yazılım mı?
|.naVih dedi: Bloody'nin sitesine girip ekipmanlarını daha iyi kullanabilmek için yaptığı yazılımı deneyebilirsiniz belki işinize yarar. Genişletmek için tıkla... KeyResponse PK yazan yazılım mı?
|.naVih Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Orta Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Valar 6 Eylül 2018 #8 Bloody Official Website Burada ki Bloody 6 programı.