Farenin orta tekerleği yukarı aşağı yapmıyor

bartuğ

Hectopat
Daha fazla  
Faremin orta tekerleği alt üst yapmıyor onun yerine orta tekerleğine tıklayıp aşağı yukarı yapabiliyor bunu nasıl eski haline çevireceğim yardım edebilir misiniz?

Faremin orta tekerleği alt üst yapmıyor onun yerine orta tekerleğine tıklayıp aşağı yukarı yapabiliyor bunu nasıl eski haline çevireceğim yardım edebilir misiniz?

Kaliteli bir fareyse garantiye ver değilse kaliteli bir fare al ben sorunu öyle çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kontak sprey ile temizleyebilirsiniz, genellikle pislenme kaynaklı oluyor.
Yanlış anladınız tekerlek dönüyor ama ayarlardan değiştirdim muhtemelen tekerlek döngüde değilde tiklayip assagi yukarı yapınca ekran alt üst kayiyo dönünce değil yani problem bu

farenin yazılımı varsa oradan tüm ayarları sıfırlayın, tekerlek tuşunun fonksiyonunu kapatmış olabilirsiniz. bir de windowsa "fare tekerleği" yazıp tekerleğin kaydırma ayarını bir yükseltin, belki 0'a falan çekmişsinizdir.

A101 faresi almıştım. Tekerleği dönerdi ama bazen PC de olmuyordu. Çıkar tak yaprdım düzelirdi. Siz de deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…