K Krmyy Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Farenin sol tıkı birdenbire gitti. Başka bilgisayarda denedim sol tık çalışıyor yani farem bozuk değil. Bu bilgisayara başka fare taktım sol tık çalışıyor. Yani sadece kendi farem sadece bu bilgisayarda sol tık basmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Farenin sol tıkı birdenbire gitti. Başka bilgisayarda denedim sol tık çalışıyor yani farem bozuk değil. Bu bilgisayara başka fare taktım sol tık çalışıyor. Yani sadece kendi farem sadece bu bilgisayarda sol tık basmıyor.
bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Krmyy dedi: Farenin sol tıkı birdenbire gitti. Başka bilgisayarda denedim sol tık çalışıyor yani farem bozuk değil. Bu bilgisayara başka fare taktım sol tık çalışıyor. Yani sadece kendi farem sadece bu bilgisayarda sol tık basmıyor. Genişletmek için tıkla... Farenizin sürücülerini yükleyin. Artı 0 Eksi
Krmyy dedi: Farenin sol tıkı birdenbire gitti. Başka bilgisayarda denedim sol tık çalışıyor yani farem bozuk değil. Bu bilgisayara başka fare taktım sol tık çalışıyor. Yani sadece kendi farem sadece bu bilgisayarda sol tık basmıyor. Genişletmek için tıkla... Farenizin sürücülerini yükleyin.
Lowroen Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 Krmyy dedi: Farenin sol tıkı birdenbire gitti. Başka bilgisayarda denedim sol tık çalışıyor yani farem bozuk değil. Bu bilgisayara başka fare taktım sol tık çalışıyor. Yani sadece kendi farem sadece bu bilgisayarda sol tık basmıyor. Genişletmek için tıkla... Tümk sürücülerinizi güncelleyin USB portlarını değiştirin hani başka yere takın anlamında Artı 0 Eksi
Krmyy dedi: Farenin sol tıkı birdenbire gitti. Başka bilgisayarda denedim sol tık çalışıyor yani farem bozuk değil. Bu bilgisayara başka fare taktım sol tık çalışıyor. Yani sadece kendi farem sadece bu bilgisayarda sol tık basmıyor. Genişletmek için tıkla... Tümk sürücülerinizi güncelleyin USB portlarını değiştirin hani başka yere takın anlamında
KS KS K Krmyy Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 Lowroen dedi: Tümk sürücülerinizi güncelleyin USB portlarını değiştirin hani başka yere takın anlamında Genişletmek için tıkla... yaptım gene düzelmedi bruhdo dedi: Farenizin sürücülerini yükleyin. Genişletmek için tıkla... yaptım düzelmedi malesef Artı 0 Eksi
Lowroen dedi: Tümk sürücülerinizi güncelleyin USB portlarını değiştirin hani başka yere takın anlamında Genişletmek için tıkla... yaptım gene düzelmedi bruhdo dedi: Farenizin sürücülerini yükleyin. Genişletmek için tıkla... yaptım düzelmedi malesef
Lowroen Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 Krmyy dedi: Yaptım gene düzelmedi Yaptım düzelmedi maalesef Genişletmek için tıkla... Yeni mouse al o zaman kankim Artı 0 Eksi
Krmyy dedi: Yaptım gene düzelmedi Yaptım düzelmedi maalesef Genişletmek için tıkla... Yeni mouse al o zaman kankim