İ İzeyy Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Merhaba. Yeni bir mouse aldım. Sol tıkı hafif milim göçük gibi zamanla bana sorun yaşatırsa iade alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2025
Merhaba. Yeni bir mouse aldım. Sol tıkı hafif milim göçük gibi zamanla bana sorun yaşatırsa iade alınır mı?
Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 817 Çözümler 4 31 Ocak 2025 #2 14 gün geçmediyse iade hakkınız var.
İ İzeyy Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 Manco dedi: 14 gün geçmediyse iade hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Mousetan menunum güzel fakat böyle bir şey yaşanması canımı sıktı değişim sağlanır mı peki.
Manco dedi: 14 gün geçmediyse iade hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Mousetan menunum güzel fakat böyle bir şey yaşanması canımı sıktı değişim sağlanır mı peki.
abexx Centipat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.012 Makaleler 7 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #4 İzeyy dedi: Mousetan menunum güzel fakat böyle bir şey yaşanması canımı sıktı değişim sağlanır mı peki. Genişletmek için tıkla... Ne bilelim biz git satıcıya sor, her satıcının farklı politikası var.
İzeyy dedi: Mousetan menunum güzel fakat böyle bir şey yaşanması canımı sıktı değişim sağlanır mı peki. Genişletmek için tıkla... Ne bilelim biz git satıcıya sor, her satıcının farklı politikası var.