ABHB Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 17 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Dedıgım gıbı mouse dusurdum ve tekerlek dondurdugumde calısmıyor. Onun dısında farenin tum fonksıyonları calısıyor.
Dedıgım gıbı mouse dusurdum ve tekerlek dondurdugumde calısmıyor. Onun dısında farenin tum fonksıyonları calısıyor.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 6 Ağustos 2024 #2 ABHB dedi: Dedıgım gıbı mouse dusurdum ve tekerlek dondurdugumde calısmıyor. Onun dısında farenin tum fonksıyonları calısıyor. Genişletmek için tıkla... Farenin modeli nedir? Garantisi bitik mi? Muhtemelen tekerlek yerinden çıkmıştır.
ABHB dedi: Dedıgım gıbı mouse dusurdum ve tekerlek dondurdugumde calısmıyor. Onun dısında farenin tum fonksıyonları calısıyor. Genişletmek için tıkla... Farenin modeli nedir? Garantisi bitik mi? Muhtemelen tekerlek yerinden çıkmıştır.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.570 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 6 Ağustos 2024 #3 Mousenizin içini açıp bakabiliyorsanız bir bakın yuvasından çıkmış olabilir, ufak bir parçası kırılmış olabilir. Ufak tefek arızalar yüzünden yeni mouse satın almaya gerek yok.
Mousenizin içini açıp bakabiliyorsanız bir bakın yuvasından çıkmış olabilir, ufak bir parçası kırılmış olabilir. Ufak tefek arızalar yüzünden yeni mouse satın almaya gerek yok.