Farenin tıklamaya göre çift tık atması

BURUH THE GREAT

Decapat
Yer
Antalya
Arkadaşlar hepinize iyi sosyaller. Konuyu kısaca özetliyorum; kullandığım mouse Bloody TL80. normal tıkladığımda 1 tık yapıyor onda sorun yok ama parmağımın tamamıyla tıklayınca 2 tane tıklama sesi geliyor fareden ve 2 tık yapıyor, bu farenin özelliği mi yoksa bir sorun mu? Minecraft 1.8.9 PvP'lerinde canımı sıkan bir durum bu, çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

@BURUH THE GREAT özellik mi değil mi onu aynı fareden kullanan birileri varsa onlara sormak lazım.
Anladım hocam, o zaman tek yapabileceğim Bloody TL80 kullanan birisini bulmak... Drag Click konusunda da benim mousem galiba o türü desteklemiyor, düz bir yapı değil de tırtıklı ve lastik bir yapı mevcut sağ ve sol clicklerimde. Double click sorunu olsa mouseden o tıklama türünde drag click benzeri bir ses çıkar mıydı, bu konu hakkında bilginiz var mı? Farede olan bir sorunu kafama göre kullanabileceğimi düşünmüyorum çünkü, eğer kullanabiliyorsam bu iyi huylu bir sorun galiba .

@BURUH THE GREAT drag click daha önce yapmadım hocam. O yüzden çıkan sesle ilgili herhangi bir bilgim yok. Sorun büyümeden bu şekilde kullanabiliyorsunuz iyi. Sorun büyürse sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…