V Vporing Femtopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 18 14 Aralık 2020 #1 Farenin üstüne çok az şekerli çay döküldü ve bozuldu. Altında ki kırmızı ışık yanıyor ama imleç hareket etmiyor ve tıklayamıyorum, ne yapmalıyım?
Farenin üstüne çok az şekerli çay döküldü ve bozuldu. Altında ki kırmızı ışık yanıyor ama imleç hareket etmiyor ve tıklayamıyorum, ne yapmalıyım?
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #2 Vporing dedi: Farenin üstüne çok az şekerli çay döküldü ve bozuldu. Altında ki kırmızı ışık yanıyor ama imleç hareket etmiyor ve tıklayamıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Garanti dışında kalacağı için yeni mouse almanız gerekiyor ya da bu mouse'u tamir edebilirsiniz.
Vporing dedi: Farenin üstüne çok az şekerli çay döküldü ve bozuldu. Altında ki kırmızı ışık yanıyor ama imleç hareket etmiyor ve tıklayamıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Garanti dışında kalacağı için yeni mouse almanız gerekiyor ya da bu mouse'u tamir edebilirsiniz.
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 14 Aralık 2020 #3 Vporing dedi: Farenin üstüne çok az şekerli çay döküldü ve bozuldu. Altında ki kırmızı ışık yanıyor ama imleç hareket etmiyor ve tıklayamıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Önce fareyi havaya kaldırıp çayı akıt sonra pirince yatır. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Vporing dedi: Farenin üstüne çok az şekerli çay döküldü ve bozuldu. Altında ki kırmızı ışık yanıyor ama imleç hareket etmiyor ve tıklayamıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Önce fareyi havaya kaldırıp çayı akıt sonra pirince yatır. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
TangryCrawded Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 26 14 Aralık 2020 #4 Mousenin içini açabiliyorsan aç peçete ile çok zarar vermeden silip tak olabilir olmazsada yapacak bir şey yok değiştirmek gerek.
Mousenin içini açabiliyorsan aç peçete ile çok zarar vermeden silip tak olabilir olmazsada yapacak bir şey yok değiştirmek gerek.
jeffington Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 349 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Aralık 2020 #5 Sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten. Bozulduğuna göre yenisini alın.
V Vporing Femtopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 18 14 Aralık 2020 #6 Sasukeeee dedi: Önce fareyi havaya kaldırıp çayı akıt sonra pirince yatır. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Fareden çay akmıyor,pirince yatırdım ancak düzelmedi. TangryCrawded dedi: Mousenin içini açabiliyorsan aç peçete ile çok zarar vermeden silip tak olabilir olmazsada yapacak bir şey yok değiştirmek gerek. Genişletmek için tıkla... Açamıyorum
Sasukeeee dedi: Önce fareyi havaya kaldırıp çayı akıt sonra pirince yatır. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Fareden çay akmıyor,pirince yatırdım ancak düzelmedi. TangryCrawded dedi: Mousenin içini açabiliyorsan aç peçete ile çok zarar vermeden silip tak olabilir olmazsada yapacak bir şey yok değiştirmek gerek. Genişletmek için tıkla... Açamıyorum
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #7 Vporing dedi: Fareden çay akmıyor,pirince yatırdım ancak düzelmedi. Açamıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman bence hiç uğraşmayın yeni mouse alın.
Vporing dedi: Fareden çay akmıyor,pirince yatırdım ancak düzelmedi. Açamıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman bence hiç uğraşmayın yeni mouse alın.
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 14 Aralık 2020 #8 Vporing dedi: Fareden çay akmıyor,pirince yatırdım ancak düzelmedi. Açamıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman farenin elektronik kısmına çay kaçmıştır.
Vporing dedi: Fareden çay akmıyor,pirince yatırdım ancak düzelmedi. Açamıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman farenin elektronik kısmına çay kaçmıştır.
s3z4r Picopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 158 Çözümler 3 14 Aralık 2020 #9 Kırmızı ışığın altını güzelce silin belki bir şey olur
V Vporing Femtopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 18 14 Aralık 2020 #10 s3z4r dedi: Kırmızı ışığın altını güzelce silin belki bir şey olur Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı yine de teşekkürler
s3z4r dedi: Kırmızı ışığın altını güzelce silin belki bir şey olur Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı yine de teşekkürler