Phantomlager Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 39 11 Aralık 2022 #1 Çay içerken faremin üstüne döktüm hiçbir sorunu yok ancak sol tık da hafif bir yapışkanlık var onu nasıl çözebilirim?
Çay içerken faremin üstüne döktüm hiçbir sorunu yok ancak sol tık da hafif bir yapışkanlık var onu nasıl çözebilirim?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #2 Dandik bir fare ise sök gitsin.
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 11 Aralık 2022 #3 Detaylı temizlik yapmanız lazım hocam yoksa geçmez.
Phantomlager Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 39 11 Aralık 2022 #4 TurKahvesi dedi: Detaylı temizlik yapmanız lazım hocam yoksa geçmez. Genişletmek için tıkla... Skatezleri illaki sökmem mi gerek yoksa başka bir çağresi var mı?
TurKahvesi dedi: Detaylı temizlik yapmanız lazım hocam yoksa geçmez. Genişletmek için tıkla... Skatezleri illaki sökmem mi gerek yoksa başka bir çağresi var mı?
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 11 Aralık 2022 #5 Phantomlager dedi: Skatezleri illaki sökmem mi gerek yoksa başka bir çağresi var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam benim klavyemin Numpad tuşlarına dökülmüştü neredeyse 1 sene olucak hala tuşlarda aşırı derecede olmasada yapışkanlık söz konusu (ama çalışıyorlar). Ne kadar temizlesem de çözemedim.
Phantomlager dedi: Skatezleri illaki sökmem mi gerek yoksa başka bir çağresi var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam benim klavyemin Numpad tuşlarına dökülmüştü neredeyse 1 sene olucak hala tuşlarda aşırı derecede olmasada yapışkanlık söz konusu (ama çalışıyorlar). Ne kadar temizlesem de çözemedim.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2022 #6 Phantomlager dedi: Çay içerken faremin üstüne döktüm hiçbir sorunu yok ancak sol tık da hafif bir yapışkanlık var onu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sıcak su kaynat, sıcak bir bez ile güzelce ovala.
Phantomlager dedi: Çay içerken faremin üstüne döktüm hiçbir sorunu yok ancak sol tık da hafif bir yapışkanlık var onu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sıcak su kaynat, sıcak bir bez ile güzelce ovala.