onlucky
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhaba uzun yıllardır FPS oyunu oynuyorum zamanın da internet kafeler de farelerden alıştığım bir şey oldu oyun da hareket ederken dönerken fareyi biraz mouse padden kaldırıyorum ve o fareler bayağı bir mesafeyi algılayabiliyordu. Şimdiki yeni farelerde bu kadar algılama özelliği yok fotoğraflar da gördüğünüz gibi Razer V3 Pro kullanıyorum bunun uygulamasın da bu özelliğin 3 adım da ayarı var. En düşüğü hiç fareyi kaldırmayanlar için tahmin edebilirsiniz ki en son ayarda kullanıyorum yani fareyi masadan biraz kaldırsanız bile algılayabildiğini iddia ediyor yapıyor da ama tutarlı değil. Benim tek isteğim bu tutarlılığın olması. Keşke bu Razer 3 adım ayar değil de 5-6 tık daha ayar eklese yani zamanın da Razer Essential kullanırken o biraz daha havadan algılıyordu mouse padi ama ağır bir fareydi şimdi sizlere sorum bununla ilgili bir program var mı yani sensörün kalibrasyonunu daha fazla arttırmak ya da daha yukarıdan mouse padi algılayabilen bir mouse biliyor musunuz Zowie falan düşünüyorum ama hiçbir yer de bulamadım deneme gibi şansım olmadı.
Şu an kullandığım mouse: Razer DeathAdder V3 Pro faker Edition.
Şu an kullandığım mouse: Razer DeathAdder V3 Pro faker Edition.