The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 49 Çözümler 12 16 Nisan 2021 #1 Fareye basılı tuttuğum zaman ardı ardına tıklamasını istiyorum. Mesela Metin2'de pot basarken basılı tutacağım ancak sistem bunu hızlı bas çek gibi algılamasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Fareye basılı tuttuğum zaman ardı ardına tıklamasını istiyorum. Mesela Metin2'de pot basarken basılı tutacağım ancak sistem bunu hızlı bas çek gibi algılamasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.474 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Makro tuşu ve yazılımı olan bir faren varsa yapabilirsin. Veya "Autohotkey" gibi programlar kullanabilirsin.
Makro tuşu ve yazılımı olan bir faren varsa yapabilirsin. Veya "Autohotkey" gibi programlar kullanabilirsin.
night x rain Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Nisan 2021 #3 Makro uygulaması kullanmanız gerekiyor fare stock yazılımları buna imkan sağlamaz.
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #4 Onun yerine "speedautoclicker" programını indirip belirlediğiniz bir tuşa basıp art arda basmasını sağlayabilirsiniz.
Onun yerine "speedautoclicker" programını indirip belirlediğiniz bir tuşa basıp art arda basmasını sağlayabilirsiniz.
Alican_123 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 368 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #5 Mouse modelin ne ve eğer makro tuşu yoksa olma ben sırf bunu için mouse aldım 9 tuşlu yazılımmı :d