Çözüldü Fareye Drag Click için elektrik bandı takmak ne işe yarar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bunun için açılmış konu var fakat gerçekten adamakıllı cevap veren olmamış. Şimdi cevap veren olur diye soruyorum, elektrik bandı ne işe yarar bu konuda?

Elektrik bandının plastik yüzeyi ile mouse un yüzeyi arasında kayganlık farkı olduğundan dolayı drag Click için elektrik bandı tercih ediliyor. Kimi mouse için üreticinin tasarlamış olduğu bantlar dahi var.
Bunun için açılmış konu var fakat gerçekten adamakıllı cevap veren olmamış. Şimdi cevap veren olur diye soruyorum, elektrik bandı ne işe yarar bu konuda?

Elektrik bandının plastik yüzeyi ile mouse un yüzeyi arasında kayganlık farkı olduğundan dolayı drag Click için elektrik bandı tercih ediliyor. Kimi mouse için üreticinin tasarlamış olduğu bantlar dahi var.

Çözüm
Drag Click için farenin üstünde parmağının sekmesi gerekiyor. Eğer normal farende parmağın sekmiyor kayıyorsa yapması zor olur. Ben hiç denemedim ama teknik olarak yardımı dokunması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı