I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 30 Kasım 2023 #11 WosTidReis dedi: Hocam sağ tık ve sol tık da ses farkı var normal mi? Genişletmek için tıkla... Evet normal.
WosTidReis dedi: Hocam sağ tık ve sol tık da ses farkı var normal mi? Genişletmek için tıkla... Evet normal.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 30 Kasım 2023 #12 WosTidReis dedi: Yeni mouse aldım 1 hafta oldu. Oynadığım oyunlardan dolayı fareye çok fazla tıklamam gerekiyor. Yani saatlerce abanıyorum fareye. Minecraft oynuyorum bu arada ve benzeri oyunlar. Bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Marka, model kaliteli ise fazla sorun arz etmez. Ekipman dahi aldığınızda kesinlikle YouTube'dan incelemen yapmanızı öneririm. Malzeme kalitesi gibi.
WosTidReis dedi: Yeni mouse aldım 1 hafta oldu. Oynadığım oyunlardan dolayı fareye çok fazla tıklamam gerekiyor. Yani saatlerce abanıyorum fareye. Minecraft oynuyorum bu arada ve benzeri oyunlar. Bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Marka, model kaliteli ise fazla sorun arz etmez. Ekipman dahi aldığınızda kesinlikle YouTube'dan incelemen yapmanızı öneririm. Malzeme kalitesi gibi.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.546 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Kasım 2023 #13 641429 dedi: Marka, model kaliteli ise fazla sorun arz etmez. Ekipman dahi aldığınızda kesinlikle YouTube'dan incelemen yapmanızı öneririm. Malzeme kalitesi gibi. Genişletmek için tıkla... İnternette baktığım videolarda herkes önermişti güzel demişlerdi fiyatıda iyiydi aldım. 3M tıklama ömrü varmış.
641429 dedi: Marka, model kaliteli ise fazla sorun arz etmez. Ekipman dahi aldığınızda kesinlikle YouTube'dan incelemen yapmanızı öneririm. Malzeme kalitesi gibi. Genişletmek için tıkla... İnternette baktığım videolarda herkes önermişti güzel demişlerdi fiyatıda iyiydi aldım. 3M tıklama ömrü varmış.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 30 Kasım 2023 #14 WosTidReis dedi: Hocam sağ tık ve sol tık da ses farkı var normal mi? Genişletmek için tıkla... Günlük olarak, sol tık'a sağ tık'dan daha fazla bastığımız için ondandır.
WosTidReis dedi: Hocam sağ tık ve sol tık da ses farkı var normal mi? Genişletmek için tıkla... Günlük olarak, sol tık'a sağ tık'dan daha fazla bastığımız için ondandır.