Fareye kola döküldü

Merhaba. Benim kardeşim film izlerken kola dökmüş fareye. Mouse o zaman tıklıyor, şimdi yapışmış, tıklamıyor. Tuşlarını çıkartabilme yöntemi var mı ya da nasıl temizleyebilirim?

Skatezlerin altında vidaları oluyor. Onları söküp içini açıp temizlemeyi deneyebilirsin.

Merhaba. Benim kardeşim film izlerken kola dökmüş fareye. Mouse o zaman tıklıyor, şimdi yapışmış, tıklamıyor. Tuşlarını çıkartabilme yöntemi var mı ya da nasıl temizleyebilirim?
aboo geçmiş olsun hocam benim klavyeye dökülmüştü temizleyememiştim tuşlardaki hissiyat gitti basmıyordu bazen,üzerinden zaman geçmeden temizle hemen

Aboo geçmiş olsun hocam benim klavyeye dökülmüştü temizleyememiştim tuşlardaki hissiyat gitti basmıyordu bazen, üzerinden zaman geçmeden temizle hemen.

Benim klavyeye de aynısı olmuştu çakmak gazı ile temizledim düzelti.

Hocam eğer edinebilirseniz izopropil alkol edinin. Gerçi birçok alanda kullanılıyor. Farenizin dış yüzeyine değdirmeyin, saf alkol olduğundan bazı yüzeylerin rengini falan deforme edebiliyor. Ama fareyi söküp içini açtığınızdan tüm devrelerini switch tekerlek vs izopropil alkolle yıkayabilirsiniz. Hatta yumuşak dil fırçasıyla gerekli yerleri de alkolle fırçalayabilirsiniz. Sonra biraz kurumaya bırakın. Alkol her yere iyice nüfuz edip yıkadıysa eğer uzun fareniz ilk günkü gibi olur. Eğer şarklı fare ise pile falan değdirmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…