S senkuu Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #1 Fareme şekerli çay döktüm yandan soldaki makro tuşları şekerlenmiş. Düzgün basılmıyor. Yavaş ve sert basılıyor artık. Fareyi sökmeden bu sorunu çözebilir miyim? Yoksa illa fareyi söküp skatez masrafı yapacak mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2025
Fareme şekerli çay döktüm yandan soldaki makro tuşları şekerlenmiş. Düzgün basılmıyor. Yavaş ve sert basılıyor artık. Fareyi sökmeden bu sorunu çözebilir miyim? Yoksa illa fareyi söküp skatez masrafı yapacak mıyım?
technoenjoyer Picopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 610 Çözümler 1 24 Nisan 2025 #2 Sökmeden zor katılaşmıştır zamanla daha kötü olur. Zaten bir şey döküldüyse açıp kurulamak gerekir. Deathadder V2 bozuldu benim öyle zamanında.
Sökmeden zor katılaşmıştır zamanla daha kötü olur. Zaten bir şey döküldüyse açıp kurulamak gerekir. Deathadder V2 bozuldu benim öyle zamanında.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.321 Makaleler 3 Çözümler 84 24 Nisan 2025 #3 Devre kartını ve elemanlarını söküp gövdesini yıkaman gerekiyor. Yani sökmeden olmaz. Kürdanla makro tuşların arasından geç belki düzelir.
Devre kartını ve elemanlarını söküp gövdesini yıkaman gerekiyor. Yani sökmeden olmaz. Kürdanla makro tuşların arasından geç belki düzelir.