Fareye trojan bulaşır mı?

Hocam eğer farenin içine yazılım ile kontrol edilsin diye depolama alanı varsa bulaşabilir mi?

Bilmiyorum. Logitech G HUB özelliği gibi bir şey varsa fareyi her takınca kendine aynı depolama alanını oluşturuyorsa bulaşır belki ama kim neden yapsın? Düşünürken bile beynim kaldırmıyor.

Bilmiyorum. Logitech G HUB özelliği gibi bir şey varsa fareyi her takınca kendine aynı depolama alanını oluşturuyorsa bulaşır belki ama kim neden yapsın? Düşünürken bile beynim kaldırmıyor.

Hocam düşünsenize fareyi formatlama gibi bir şey de yok bir virüs bulaşsa adamı o kadar uğraştırırki bence fareler geliştikçe ileride çıkabilir.

Daha önce hiç görmedim. Kaynak varsa atarsanız bilgilenmiş oluruz.
Güvenlik açığı ile ilgili DH'da bir yazı:

Bu da USB kondom:

Hocam atmayı unuttu. Bu da Kaspersky'nin USB Atak vektörleri ile ilgili makalesi:

Buda BleepingComputer'ın bir makalesi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı oyuncu farelerinde dahili depolama birimi oluyor. DPI, RGB gibi ayarları saklamak için büyük ihtimalle bir kaç KB'lık depolama birimleri kullanıyorlar. Bu birime virüs bulaşabilir. Teknoloji ile ilgili bir şeyden konuşup da ''Yağğv imkansız öyle bişi olamazzz'' demek de forum ahalisine yakışmıyor bence. Teknoloji yobazlığından başka bir şey değil bu.

Zaten hocam üstte attım 4 makale Birçok atak vektörü ve exploit var.

Kısacası kanka yeni (çok yeni ve üst) mouselerde böyle durumlar nadirende olsa olabiliyor. Ancak senin mousende olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…