Fareyi hareket ettirdiğimde Windows Gezgini %10 CPU kullanıyor

Makaleler
5
Daha fazla  
İşlemcim Ryzen 5 3600X. Bu sorun yeni çıktı. Mouseyi ne zaman hareket ettirsem Windows gezgini %10 CPU kullanıyor. Bir türlü çözemedim. Mouse Hz'sini düşürdüm gene de fayda etmedi. Bir sürü yöntem denedim, virüs yok, crack uygulama yok.

Windows 10 LTSC kullanıyorum ve aynısını yaşıyorum. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi normal olduğunu düşünüyorum.

%2-3-4 arası kullanım normaldir fakat %10 biraz fazla gibi geldi. Arka planda acık fazla uygulama varmı ? Masaustundeki duvar kagidini kaldirip duz renk kullanıp o sekilde dene. Ve masaustunde cok simge varsa onları klasör olusturup icine at birde o sekilde dene.

Ben de farkettim, discord üzerinde mousemi sallayınca cpu kullanımı %10 - %15 oluyor. Fakat bunlar çok takılacak şeyler değil bence sıkıntı olmaz takma bu kadar.

Böyle ufak şeyleri takarsanız kendinizi hasta edersiniz boş verin kullansın sağlığınızdan önemli değil.

Bence normal 1600 AF kullanıyorum arka planda çok fazla program var ve %10-20 geziyor rahatsızda etmiyor.

Bi ara çiçek gibiydi bilgisayarım %1 işlemci kullanıyordu I5-5200U baya berbat bir işlemci olmasına rağmen onu görünce mutlu olmuştum

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…