Fareyi hareket ettirince rengi değişiyor

• Konuyu başlatan VEQN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.382

VEQN

Decapat
Daha fazla  
Faremi beyaz renk hariç farklı bir renk üzerinde hareket ettirince rengi değişiyor (turuncumsu bir renk ). Web sitelerinde de fare tekeri ile yukarı aşağı yaptığımda sayfanın renginde değişmeler oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Monitor: Gamepower GPR24C1.
Ekran kartı RX 6700.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ben de bugün aldım daha İncehesap'tan tıpkı sizin gibi kasaya ek olarak. Süreci anlatır mısınız çok uğraştırdılar mı? Bir de iade edip ne aldınız?

Tam hatırlamıyorum ama mail attığımda video istemişlerdi galiba sonra da kargo numarası verdiler iadeyi başlattık herhangi bir sorun çıkarmadılar iade ettikten sonra Dell G2722HS almıştım monitör hoşuma gidince Dell G2724D'yi de aldım çift olarak kullanıyorum kaliteli bir marka tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Hocam selamlar tekrardan. Ben kargoladım yalnız benim ürün garantiye gitti iade istememe rağmen. 2 gündür de ön testte yazıyor. Siz böyle bir durumdan geçmiş miydiniz?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Hocam selamlar tekrardan. Ben kargoladım yalnız benim ürün garantiye gitti iade istememe rağmen. 2 gündür de ön testte yazıyor. Siz böyle bir durumdan geçmiş miydiniz?

Merhaba hatırlamıyorum ama ghosting vb sorunlarında düzeltme yapılamıyor diye biliyorum garantiye gitse bile değişim yapılır muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…