S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 9 Kasım 2022 #1 Fareyi oynatmayınca bir süre sonra System ve sürücüleri en iyi duruma getir hizmetinin disk ve CPU kullanımı artıyor. Fareyi hareket ettirince düşüyor. Sizce virüs mü var? Dosya Ekleri aaaaa.png 49,7 KB · Görüntüleme: 30
Fareyi oynatmayınca bir süre sonra System ve sürücüleri en iyi duruma getir hizmetinin disk ve CPU kullanımı artıyor. Fareyi hareket ettirince düşüyor. Sizce virüs mü var?
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.906 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #2 Senin pc ilgi istiyor.
S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 9 Kasım 2022 #3 Skylin3 dedi: Senin PC ilgi istiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl mesela? 2 ay olmadı format atalı. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem.
Skylin3 dedi: Senin PC ilgi istiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl mesela? 2 ay olmadı format atalı. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.906 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #4 SkurthOne dedi: Nasıl mesela? 2 ay olmadı format atalı. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Dostum şaka yaptım . Nasıl çözüm olur bilemiyorum.
SkurthOne dedi: Nasıl mesela? 2 ay olmadı format atalı. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Dostum şaka yaptım . Nasıl çözüm olur bilemiyorum.