oggy2134 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 471 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 FPS oyunlarında çok sorun yaratıyor nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Aziz Lucifer 1 Aralık 2024 oggy2134 dedi: Ban yine aynı profil nuttela sürüp yerim. Profilinden dolayı sana çözüm verirdi ama bir şey yazman lazım yoksa ceza yiyorum. Genişletmek için tıkla... Farede Lod sıkıntısı olabilir.
oggy2134 dedi: Ban yine aynı profil nuttela sürüp yerim. Profilinden dolayı sana çözüm verirdi ama bir şey yazman lazım yoksa ceza yiyorum. Genişletmek için tıkla... Farede Lod sıkıntısı olabilir.
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 oggy2134 dedi: FPS oyunlarında çok sorun yaratıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Farede LOD sıkıntısı olabilir. Nasıl düzeltebileceğinizi bilmiyorum fakat tek çözüm benim bildiğim yeni ve kaliteli bir mouse. Artı 0 Eksi
oggy2134 dedi: FPS oyunlarında çok sorun yaratıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Farede LOD sıkıntısı olabilir. Nasıl düzeltebileceğinizi bilmiyorum fakat tek çözüm benim bildiğim yeni ve kaliteli bir mouse.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 oggy2134 dedi: FPS oyunlarında çok sorun yaratıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Benimkide öyle oluyor iki tokatlayınca düzeliyor. Artı 0 Eksi
oggy2134 dedi: FPS oyunlarında çok sorun yaratıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Benimkide öyle oluyor iki tokatlayınca düzeliyor.
Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 1 Aralık 2024 #4 The Notorious dedi: Benimkide öyle oluyor iki tokatlayınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Geçen bir şamar vurdum küstü bana. Şimdi ben nasıl CS Rank kascam!? Artı 0 Eksi
The Notorious dedi: Benimkide öyle oluyor iki tokatlayınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Geçen bir şamar vurdum küstü bana. Şimdi ben nasıl CS Rank kascam!?
KS KS oggy2134 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 471 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 Aziz Lucifer dedi: Geçen bir şamar vurdum küstü bana. Şimdi ben nasıl CS rank kascam? Genişletmek için tıkla... Ban yine aynı profil nuttela sürüp yerim. Aziz Lucifer dedi: Geçen bir şamar vurdum küstü bana. Şimdi ben nasıl CS rank kascam? Genişletmek için tıkla... Profilinden dolayı sana çözüm verirdi ama bir şey yazman lazım yoksa ceza yiyorum. Artı 0 Eksi
Aziz Lucifer dedi: Geçen bir şamar vurdum küstü bana. Şimdi ben nasıl CS rank kascam? Genişletmek için tıkla... Ban yine aynı profil nuttela sürüp yerim. Aziz Lucifer dedi: Geçen bir şamar vurdum küstü bana. Şimdi ben nasıl CS rank kascam? Genişletmek için tıkla... Profilinden dolayı sana çözüm verirdi ama bir şey yazman lazım yoksa ceza yiyorum.
Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 1 Aralık 2024 #6 oggy2134 dedi: Ban yine aynı profil nuttela sürüp yerim. Profilinden dolayı sana çözüm verirdi ama bir şey yazman lazım yoksa ceza yiyorum. Genişletmek için tıkla... Farede Lod sıkıntısı olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
oggy2134 dedi: Ban yine aynı profil nuttela sürüp yerim. Profilinden dolayı sana çözüm verirdi ama bir şey yazman lazım yoksa ceza yiyorum. Genişletmek için tıkla... Farede Lod sıkıntısı olabilir.
KS KS oggy2134 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 471 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #7 Aziz Lucifer dedi: Farede lod sıkıntısı olabilir. Genişletmek için tıkla... Verdim gitti. Artı 0 Eksi
P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 290 Çözümler 4 1 Aralık 2024 #8 oggy2134 dedi: FPS oyunlarında çok sorun yaratıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ucuz veya açık mouse ise altını temizlemeyi deneyin. Olmazsa yapacak bir şey yok, sensör sıkıntısı. Artı 0 Eksi
oggy2134 dedi: FPS oyunlarında çok sorun yaratıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ucuz veya açık mouse ise altını temizlemeyi deneyin. Olmazsa yapacak bir şey yok, sensör sıkıntısı.