Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #11 Terden bahsediyorsan bir şey olmaz.
4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 19 Eylül 2022 #12 poyrazkaradere dedi: Bende bazen kullanıyorum. Sıkıntı çıkmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Hep öyle kullandım bu zamana kadar çıkmadı ama sanmıyorum çıkacağını.
poyrazkaradere dedi: Bende bazen kullanıyorum. Sıkıntı çıkmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Hep öyle kullandım bu zamana kadar çıkmadı ama sanmıyorum çıkacağını.
poyrazkaradere Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #13 478424 dedi: Hep öyle kullandım bu zamana kadar çıkmadı ama sanmıyorum çıkacağını. Genişletmek için tıkla... Ama normal laptopun kendi dokunmatik mousesi olursa sıkıntı çıkarır.
478424 dedi: Hep öyle kullandım bu zamana kadar çıkmadı ama sanmıyorum çıkacağını. Genişletmek için tıkla... Ama normal laptopun kendi dokunmatik mousesi olursa sıkıntı çıkarır.
4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 20 Eylül 2022 #14 poyrazkaradere dedi: Ama normal laptopun kendi dokunmatik mousesi olursa sıkıntı çıkarır. Genişletmek için tıkla... Evet ben oyun oynadığım için laptop kullanmıyorum. Masaüstü performansı daha iyi oluyor.
poyrazkaradere dedi: Ama normal laptopun kendi dokunmatik mousesi olursa sıkıntı çıkarır. Genişletmek için tıkla... Evet ben oyun oynadığım için laptop kullanmıyorum. Masaüstü performansı daha iyi oluyor.
poyrazkaradere Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #15 478424 dedi: Evet ben oyun oynadığım için laptop kullanmıyorum. Masaüstü performansı daha iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda oyun için ideal yattığın yerden oynayabilirsin sadece donanımı yüksek olsun yeter.
478424 dedi: Evet ben oyun oynadığım için laptop kullanmıyorum. Masaüstü performansı daha iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda oyun için ideal yattığın yerden oynayabilirsin sadece donanımı yüksek olsun yeter.
4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 20 Eylül 2022 #16 poyrazkaradere dedi: Laptoplarda oyun için ideal yattığın yerden oynayabilirsin sadece donanımı yüksek olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Yatarak nasıl oynamayı düşünüyorsun. Masaüstü oyun için daha rahat tartışalamaz.
poyrazkaradere dedi: Laptoplarda oyun için ideal yattığın yerden oynayabilirsin sadece donanımı yüksek olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Yatarak nasıl oynamayı düşünüyorsun. Masaüstü oyun için daha rahat tartışalamaz.
poyrazkaradere Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #17 478424 dedi: Yatarak nasıl oynamayı düşünüyorsun. Masaüstü oyun için daha rahat tartışalamaz. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğimi anlamadım neyse konuşmuyorum daha.
478424 dedi: Yatarak nasıl oynamayı düşünüyorsun. Masaüstü oyun için daha rahat tartışalamaz. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğimi anlamadım neyse konuşmuyorum daha.