mevsres Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2013 #11 Hayır ses hoparlörden geliyordu. Fakat galiba sorunu çözdüm, BIOS'u bir önceki sürüme güncelledim ve sabahtan hiç o sorunla karşılaşmadım.
Hayır ses hoparlörden geliyordu. Fakat galiba sorunu çözdüm, BIOS'u bir önceki sürüme güncelledim ve sabahtan hiç o sorunla karşılaşmadım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Haziran 2013 #12 mevsres dedi: Hayır ses hoparlörden geliyordu. Fakat galiba sorunu çözdüm, BIOS'u bir önceki sürüme güncelledim ve sabahtan hiç o sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Biosun Beta bios ise Usb hublar'da düzeltme işe yarmamış olduğundan bu tür sorunlarda çıkabiliyor Anakart modelini yazmadığın için bios ile ilgili bişey diyemedim. Dediklerimi yaptınız mı Ek olarak.
mevsres dedi: Hayır ses hoparlörden geliyordu. Fakat galiba sorunu çözdüm, BIOS'u bir önceki sürüme güncelledim ve sabahtan hiç o sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Biosun Beta bios ise Usb hublar'da düzeltme işe yarmamış olduğundan bu tür sorunlarda çıkabiliyor Anakart modelini yazmadığın için bios ile ilgili bişey diyemedim. Dediklerimi yaptınız mı Ek olarak.
mevsres Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2013 #13 Yok yapmadım, ancak PC'yi tarattım sorunu çözmedi.