Fareyi yan tutmak yanlış mı?

yagiz55

Hectopat
Daha fazla  
Görsellerde oldugu gıbı fareyi açılı şekilde yandan duz tutuyorum. Fare değişsem de aynı alışkanlıktan devam ettim ama senelerdir aimim gelişmiyor. Rank atlayamıyorum ve özellikle fareyi saga ya da sola kaydırdıgımda ya da flick atmaya calıstıgımda kafa hızasının ustune ya da altına gıdıyor sureklı. Duzelmedı bir turlu. Tutuş şeklimde mi sorun var yoksa yeteneğim mi yok? Anlayamadım.

1772478867185.png

1772478888613.png

Görsellerde oldugu gıbı fareyi açılı şekilde yandan duz tutuyorum. Fare değişsem de aynı alışkanlıktan devam ettim ama senelerdir aimim gelişmiyor. Rank atlayamıyorum ve özellikle fareyi saga ya da sola kaydırdıgımda ya da flick atmaya calıstıgımda kafa hızasının ustune ya da altına gıdıyor sureklı. Duzelmedı bir turlu. Tutuş şeklimde mi sorun var yoksa yeteneğim mi yok? Anlayamadım.

Eki Görüntüle 2669466

Eki Görüntüle 2669468
Bence tutuş şeklinde sıkıntı var.Çok garip hissettirdi.

Kafa hizasının altına veya üstüne gitmesi çap tutmandan kaynaklı. Değiştirmeyi dene.

Kafa hizasının altına veya üstüne gitmesi çap tutmandan kaynaklı. Değiştirmeyi dene.

Yakın mesafede olmuyor ama uzak flicklerde ya da 90 derecenın ustundekılerde oluyor ozellıkle sureklı zaten kafa yerıne body gıttıgı ıcın oluyorum bir de degıstırmeyı denedım ama cok tuhaf gelıyor tutamıyorum bıle uzun sure denemem lazım sanırım.

Eki Görüntüle 2669466

Eki Görüntüle 2669468

Tutuşunuzla alakası var, kesinlikle var :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı