Umut.JPG Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 52 Çözümler 1 3 Şubat 2023 #1 Laptop ta şu anda 1x8GB RAM bulunmakta RAM eklemek istiyorum. Fakat ileride bir daha yükseltme gerekirse diye 8 GB RAM yerine 16 GB RAM eklemek istiyorum. 16 GB eklersem Dual channel avantajından yararlanabilir miyim?
Laptop ta şu anda 1x8GB RAM bulunmakta RAM eklemek istiyorum. Fakat ileride bir daha yükseltme gerekirse diye 8 GB RAM yerine 16 GB RAM eklemek istiyorum. 16 GB eklersem Dual channel avantajından yararlanabilir miyim?
Çözüm wennzy 3 Şubat 2023 Flex Mode'da çalışır hocam. Yüzeysel ve basitçe açıklamamı isterseniz: 8GB Dual şekilde. 8GB Single çekilde çalışır alacağınız RAM'de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Flex Mode'da çalışır hocam. Yüzeysel ve basitçe açıklamamı isterseniz: 8GB Dual şekilde. 8GB Single çekilde çalışır alacağınız RAM'de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #2 Flex Mode'da çalışır hocam. Yüzeysel ve basitçe açıklamamı isterseniz: 8GB Dual şekilde. 8GB Single çekilde çalışır alacağınız RAM'de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Flex Mode'da çalışır hocam. Yüzeysel ve basitçe açıklamamı isterseniz: 8GB Dual şekilde. 8GB Single çekilde çalışır alacağınız RAM'de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et