Farkında oldum artık!

Benim ağır kekemelik olduğu için PC başında olmanın etkisi olsa da okadar çok değil fakat haklısınız.

Tavsiye ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adınıza sevindim. Güzel ve uzun bir yazı yazmışsınız. Şahsi görüşüm yazınız okurken okuyucuyu yoruyor. Biraz daha dikkat etmelisiniz.

Attığınız videoyu izledim. Adamın dediğini anladım, düşünce tarzım aynı paralellikte olsa da farklılıklar var. Güdü olayını yakalamam lazım. Youtube, sosyal medyadan uzaklaşmam lazım, hayata atılmam arkadaşlar edinmem lazım. Teşekkürler.

Adınıza sevindim. Güzel ve uzun bir yazı yazmışsınız. Şahsi görüşüm yazınız okurken okuyucuyu yoruyor. Biraz daha dikkat etmelisiniz.
Haklısınız uzun yazdım. Kendi yaşadıklarımı ve yapacaklarımı daha iyi anlamanız için uzatma kararı aldım yoksa ben kekemeyim yaşım 15 çok eğitime gittim önceliklerim ders, konuşmak ve spor olacaktır gibisinden kısaltabilirdim fakat anlamanız için yazdım. Teşekkürler yorum için, bir dahakine dikkat edeceğim

Adınıza çok sevindim. Elimden geldiğince yaşadıklarım ve yaşayamadıklarım arasından çıkan tecrübelerimi ve düşüncelerimi aktarmaya çalıştım. Çalıştım, çalışırım, çalışacağım. Herhangi bir probleminiz olduğunuzda -tabii ki isterseniz- fikir açısından danışabilirsiniz. Seve seve destek olmaya çalışırım. Sizi tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…