Farklı bilgisayarın HDD'si format gerektirmeden kullanılabilir mi?

Semihcoldd

Hectopat
Daha fazla  
Evde iki tane bilgisayar var. Bir tanesinde Windows 7 yüklü, diğerinde Windows 10 yüklü.

Ben Windows 7 yüklü bilgisayarı kullanıyorum. Windows 7 olan bilgisayarın harddiskini Windows 10 olan bilgisayar ile değiştirdiğimde sorunsuz olarak kullanabilir miyim?

Kısacası format atmadan sadece içinde Windows 10 olan HDD'yi Windows 7'li sisteme takarsam sistem açılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bileşenler için kurulmuş sürücüler problem yaratacaktır. Sıfır kurulum en mantıklı çözümdür.

Sıkıntı çıkartır. Diğer bilgisayarın farklı bileşenleri ve driver larıyla kendi bilgisayarınızdaki donanım ve driverlar uyumlu olmayacağı için kullanılması uygun olmaz.

Linux olsa sorun çıkmaz diyebilirim. Fakat windows da işler farklı yürüyor. En güzeli temiz bir yükleme yapmak olacaktır.

Kullanılamaz. Bilgisayarın açılmaz. Büyük ihtimalle açılışta mavi ekran verir

Ben eski masaüstü SSD 'sini şu an ki mevcut laptopuma tek takınca sıkıntı olmadan açıyorum.Hiç bir sürücü vs.. kurulmadan sorunsuz çalışıyor.(=
Yakın bir zamanda da 2 SSD 'li deneyecem ama önce EasyBCD kurmam ve ve SSD'leri birbirlerine boot'ta tanıtmam gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…