Mehmet002
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel Core i7 4770
Gt 730
8gb single ram
İyi sosyaller, evimdeki modeme 2 Ethernet kablosu bağlı, biri bilgisayarın biri TV+. Televizyonun elektriği kesikken veya Ethernet takılı değilken PC'yi açtığımda sorunsuz Ethernet bağlantısı kurabiliyorum ama TV açıkken veya kapalı bile olsa Ethernet TV'ye bağlıyken PC'yi açtığımda internete bağlanamıyorum. PC'yi açtıktan sonra TV'nin açılmasında problem yok ikisi de sorunsuz çalışıyor. Bu sebeple PC'yi açtığımda gidip salondaki Ethernet kablosunu çıkarıp sorun gidericiyi başlatmam gerekiyor yoksa direkt çıkarınca da bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? İstikrarlı olarak 2-3 aydır böyle. TV açıkken PC açınca bazen direkt hiç kabloyu görmüyor bazen tanımlanamayan ağ diyor. Tanımlanamayan ağ dediğinde ilk başlarda bu olayı keşfetmeden önce manuel IP girmek, ayarlardan internette gösterilen bir şeyleri yapmayı falan çok denedim ama nafile mümkün değil bağlanmıyor. Bu modemsel bir problem mi? PC eski olduğu için onda da problem olabilir 9 yıllık bir Casper anakart var.