Farklı bir gribal enfeksiyon kapmış olabilir miyim?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
1 haftadan fazladır düzelemiyorum.
Öncelikle boğaz ağrısı ile başladı, sonrasında bağışıklık sistemim çöktü.
Sonrasında kulaklarımda sürekli sesler vardı, daha sonrasında baş dönmesi ve en son karın ağrısı ve ishal durumu yaşıyorum.
Çok ciddi ateşleniyorum. COVID testim negatif çıktı.
Sürekli değişik değişik durumlar yaşıyorum.
Benzer durumları yaşayan var mı? Herhalde bu benim 6. acile gidişim.
Serum iğne serum iğne kendime geliyorum.
En son bugün aile hekimimden 3 günlük rapor aldım. İş yerime ibraz ettim. "sağlık raporu almama tepki gösterdiler"

@Hasan Kahraman kan testi yaptırıp CRP ve bilirubin testi yaptırın. Enfeksiyon varsa değerler referans aralığın dışında çıkacaktır. Antibiyotik tedavisini enfeksiyonun yayılmasına göre vereceklerdir.

Mide ağrısı mide suyu boğaza gelmesi ve bulantı karın krampları ishaliniz her yemek yedikten sonra devam ediyorsa özellikle dahiliye gitmenizi öneririm.

Verdikleri ilaçlar toparlamanıza yardımcı olmuyor ağrılarınız devam ediyor ve baş dönmesi üstüne yürürken yalpalanmanız varsa endoskopi ve kolonoskopi yaptırmanızı öneririm.

Bağırsak veya midedeki rahatsızlığınız boğazınıza vurabilir. Yeterli enzim çalışmadığı için bağırsanız da oluşan sorunlar baş dönmesi ve vitamin eksikliğinize bağlı kulakta yanma ve çınlama duyabilirsiniz.

Dahiliye gidip B12 vitamini, 25hidroksi D vitamini, folik asit ve mineral değerlerinize baktırınız. Kollarınızda batma veya uyuşma var ise özellikle uyku sürenizde azalma varsa demir bağlama, demir serum ve ferritin baktırınız.

Mide ve bağırsaklar eskisi gibi çalışmayınca doğal olarak kansızlık ve vitamin yoksunluğu bu sorunları tetikleyebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı