Farklı bir ISS'ye geçiş süreci

astonishedflyer

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Türk Telekom taahhüdü aralık ayında sona eriyor TurkNet'e geçmek istiyorum ama ben burada olmayacağım üniversite için şehir dışında olacağım bu süreç nasıl işler cidden TT de saçma sapan paketlere o paraları vermek istemiyorum ama burada olup ilgilenemeyeceğimden bir sıkıntı olur vs evdekileri de uğraştırmak istemiyorum. Süreç nasıl oluyor anlatabilecek var mı? TT aboneliğini sonlandırmaya kadar anlatırsa çok memnun kalırım.

Taahhüdün bittiğinde bir türk telekom merkezine gideceksin ve internet aboneliğimi iptal etmek istiyorum diyeceksin. Onlar da senin işini halledecek ya da yönlendirecek bu kadar basit. Sonrasında türknet websitesine girerek oradan başvuru yapacaksın ya da telefon numaralarını arayarak başvuru yapacaksın onlar gerekli bilgileri verecekler, senin bilgilerini alacaklar vs. Çok kolay bir abonelik süreci var. Nerede yaşadığını bilmiyorum ancak İstanbul içerisinde isen sanırım kendileri gelip abonelik belgelerini alıyorlar. Değilsen kendin gönderiyorsun ama çok dert değil. Başvurunu yaparsın belgelerini kargolarsın onlar ev için senden randevu alırlar evde birisi olsun yeter. Hayırlı olsun şimdiden. Turknet'e geçerken benimle iletişime geçersen seninle davet kodumu paylaşabilirim 1 ay birlikte ücretsiz kullanmış oluruz.

İstanbul da ikamet ediyorum Türknetten memnun musun genel olarak şu an türk telekom da 16 mbps paket kullanıyorum Türknette 35 mbps lik VDSL pakede geçeceğim.

İstanbul da ikamet ediyorum Türknetten memnun musun genel olarak şu an türk telekom da 16 mbps paket kullanıyorum Türknette 35 mbps lik VDSL pakede geçeceğim.
4. faturamı ödedim sanırım öyle olması lazım. 1 kez olsun herhangi bir şey için arıza kaydı vs oluşturmadım. Hızım düşmedi. Ping sorunu da yaşamadım. 75 Mbps internet kullanıyorum. Verdiğim paranın karşılığını sonuna kadar aldım öyle diyeyim.

İptal etme sakın bitmeden hemen başlat geçiş işlemlerini kurulum ücreti ödemezsin hem de internetin hiç kesilmez. Arıyorsun TurkNet'i geçiş yapacağım cart curt ev telefonun Türk Telekom'dan.

Varsa onu da geçirt onu geçirtmezsen internetin açamaz TurkNet. Form yolluyorlar sana mailden çıkarttırıyon 2-3 yere imza atıyon onu kargoyla yolluyon onlar bakıyorlar imzalar tamam mı hemen başlıyorlar geçiş işlemlerine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Churn deniyor. Başka ISS'ten yine başka ISS'e geçişe. 1-2 saatte geçiş yapmış oluyorsun. Hiçbir sorun yokmuş gibi interneti kullanmaya devam ediyorsun. TurkNet tavsiyemdir. En düşük ve stabil pingi ben TurkNet'te buldum.

Ev telefonu var ama komple kapatacağız. Yine de geçiş olur mu kesintisiz?

Telfonu iptal veya interneti iptal etmeyin diyorum zaten kesintisiz kullanmak için aylık 10 TL telefon geçin kapatın sonra türknetteyken

Telfonu iptal veya interneti iptal etmeyin diyorum zaten kesintisiz kullanmak için aylık 10 TL telefon geçin kapatın sonra türknetteyken
Telefon hattını da mı türknete geçiriyoruz yoksa türk telekomda mı kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…