7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 27 Mayıs 2024 #21 tedolone dedi: Aykut Elmas'ın vineına bir eleman daha eklendi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşının yanına gidince böyle bir şey olmuştur.
tedolone dedi: Aykut Elmas'ın vineına bir eleman daha eklendi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşının yanına gidince böyle bir şey olmuştur.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 28 Mayıs 2024 #22 Arkadaşlar taş gibiyim. İçtiğim günün gecesi uyuyamadım, iştahım yoktu ve başım ağırıyordu. Ama şu an her şey geçti. Sigara bayatlamış olabilir mi?
Arkadaşlar taş gibiyim. İçtiğim günün gecesi uyuyamadım, iştahım yoktu ve başım ağırıyordu. Ama şu an her şey geçti. Sigara bayatlamış olabilir mi?
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 28 Mayıs 2024 #23 Furkan Borak dedi: Arkadaşlar taş gibiyim. İçtiğim günün gecesi uyuyamadım, iştahım yoktu ve başım ağırıyordu. Ama şu an her şey geçti. Sigara bayatlamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Doktora gittiniz mi?
Furkan Borak dedi: Arkadaşlar taş gibiyim. İçtiğim günün gecesi uyuyamadım, iştahım yoktu ve başım ağırıyordu. Ama şu an her şey geçti. Sigara bayatlamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Doktora gittiniz mi?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 28 Mayıs 2024 #24 Schauer dedi: Doktora gittiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam üşendim ya.
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.929 Çözümler 1 29 Mayıs 2024 #25 Furkan Borak dedi: Arkadaşlar taş gibiyim. İçtiğim günün gecesi uyuyamadım, iştahım yoktu ve başım ağırıyordu. Ama şu an her şey geçti. Sigara bayatlamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Aga ot içmişsin hala bayat sigara derdindesin.
Furkan Borak dedi: Arkadaşlar taş gibiyim. İçtiğim günün gecesi uyuyamadım, iştahım yoktu ve başım ağırıyordu. Ama şu an her şey geçti. Sigara bayatlamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Aga ot içmişsin hala bayat sigara derdindesin.
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 23 Haziran 2024 #26 Hocam yaşıyor musunuz?