Arkadaşlar selamlar, sosyalde birçok konu görüyorum X bütçe ile sistem önerisi alabilir miyim gibi. Bende kendi tecrübelerim ile Düşük, F/P, orta ve High-end bilgisayar önerileri vericeğim. Bu vericeğim sistem önerileri İtopya'dan olacak. Ama siz başka sitelerden de bakıp uygun fiyat hangisi ise oradan seçin. Benim İtopya'dan referans alma sebebim belirli bir site olması için.
Evet arkadaşlar bir çoğunuz şu fiyata şu ekran kartı olabilir diyebilirsiniz bir şeylerden kısıp. Herkes birkaç şeyden kısıp tabii ki işlemci veya ekran kartı upgrade yapabilir. Mesela NVMe çıkarıp 2 TB HDD alınabilir. Bu alıcının tercihi olur. Ben daha çok stabil bir sistem toplama önerisi yapmaya çalıştım. Herkes'ten fikrini yazmasını istiyorum. Yanlışım olabilir ki olduysa özür dilerim. İstediğinizi sorabilir eleştiri yapabilirsiniz iyi forumlar dilerim ve dediğim gibi fiyatları daha ucuz siteler olabilir aklınıza yatan bir parça veya sistem olursa mutlaka aratın.
Maalesef artık bu fiyatlardan dolayı toplama bilgisayar yerinr hazır toplama satın almak zorundayız. Bu şekilde ne kadar hesaplı toplansa da pahalı oluyor. PC alacaklara hazır toplama öneriyorum.
Maalesef artık bu fiyatlardan dolayı toplama bilgisayar yerinr hazır toplama satın almak zorundayız. Bu şekilde ne kadar hesaplı toplansa da pahalı oluyor. PC alacaklara hazır toplama öneriyorum.