Farklı chunklara yapılan demir farmları çalışır mı?

ScaniaR730

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Asus Prime B450MK-2
Asus DUAL RTX 4060 8GB White
Kingston Fury Beast RGB 16x2 32GB DDR4 3000MHz
Thermalright Assasin King 120SE
Crucial P3 500GB NVME SSD
FSP Hyper 550W 880+
Vento VG17F
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki demir farmını yaptım. Endin bir ucuna yaptığım Enderman farmının çıkan eşyalarını endin diğer ucuna taşımak istiytorum (550 veya 600 blok). Deli gibi huniye ihtiyacım olduğunu da biliyorum bu demir farmından her birini 2 chunk aralıklarla bir daha yapsam çalışır mı? 5 6 tane yapmak istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodaki demir farmını yaptım. Endin bir ucuna yaptığım Enderman farmının çıkan eşyalarını endin diğer ucuna taşımak istiytorum (550 veya 600 blok). Deli gibi huniye ihtiyacım olduğunu da biliyorum bu demir farmından her birini 2 chunk aralıklarla bir daha yapsam çalışır mı? 5 6 tane yapmak istiyorum.

Hocam bunun chunkla alakası yok oyunun ayarlarındaji chunklarla alakalı oyunu 32 chunk oynuyorsanız 31. Chunkta olsa bile çalışır.

Hocam bunun chunkla alakası yok oyunun ayarlarındaji chunklarla alakalı oyunu 32 chunk oynuyorsanız 31. chunkta olsa bile çalışır.

Ben kullandım shaderden dolayı 12 chunkta oynuyorum. 50 blok aralıklarla yapsam çalışır mı?

Hayır. Siz farm için yapay bir köy yapıyorsunuz. Köyler arası mesafe de 2 chunktan daha fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı