Farklı CL değerli RAM'ler birlikte çalışır mı?

heaveNNN

Megapat
Daha fazla  
Geçen sene açıklamamda yazılı olan bilgisayarı satın almıştım. Satın alırken maddi değerlerden dolayı barkod numarası (HX426C15FB/8) olan Kingston HyperX Fury 8GB 2666 MHz CL15 değerli RAM satın aldım. Şimdi ise bilgisayarıma 8GB RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum ancak kullandığım RAM'in CL15'i hiçbir yerde bulunmuyor. CL16 değerli RAM alsam birlikte çalışabilirler mi?

Çözüm
Büyük ihtimal sorun olmaz ancak kesinlikle uyum sorunu yaşamamak için sahip olduğunuz RAM'in aynı özelliklerini içeren modelleri tercih etmenizi söylüyoruz.
Peki arkadaşlar örnek olarak XPG marka 3200 MHZ CL 16 RAM ile Trident Z 3200 MHZ Cl16 RAM birlikte çalışır mı?

Acaba Kingston'a mesaj atsam bana piyasada olmayan RAM'i tedarik edebilirler mi?
Zamanında ben mail attım, bana başka bir model ama CL ve GB değeri aynı olanı tavsiye ettiler.

Daha yavaş olanın hızları üzerinden çalışır çalışırsa. Çalışıp çalışmayacağı, ne kadar düzgün çalışacağı muallak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…