Farklı desen lastik 2012 E90 BMW'ye uyar mı?

İbrahim Özkan

Hectopat
Yer
izmir
Daha fazla  
Merhaba herkese, yeni aldığım 2012 E90 BMW 320d sedan aracım için lastik alacağım ama aradığım ebatlara uygun lastik 1 haftadır bulamıyorum. Artık parayı geçtim lastik bulursam alacağım.
Ebatlarım aracın kapı eşiğindede yazdığı üzere.
225/45/17 önler.
255/40/17 arkalar.
Şu an üstünde bridgestone potenza var ama hem çok sert hem de 6 yıllık ama ebatları ve desenleri tutuyor.
Bulduğum lastiklerde ise continental Michelin dışına çok çıkmak istemiyorum 1 takım buldum ve bana dedi ki önlerini continental Sport contact vereyim arkalarını premium contac vereyim dedi 2024 model sizce olur mu? Olursa desenler bir sorun çıkarır mı ebatlar doğru olsa bile?
Stepne olmadığı için run flat olmak zorunda.

Önler aynı desen, arkalar aynı desen olursa sorun çıkmaz. Yapsaydım böyle yapardım.
Aracınız hayırlı olsun

Önler aynı desen, arkalar aynı desen olursa sorun çıkmaz. Yapsaydım böyle yapardım.
Aracınız hayırlı olsun.

Teşekkür ederim dostum peki bir şey daha sorucamda 4 lastik aynı desen orijinal ebatlar tutan bir dükkanda kumho marka varmış şimdi öğrendim sence yine de conti almak daha mı mantıklı fikir belirtirsen sevinirim.

Teşekkür ederim dostum peki bir şey daha sorucamda 4 lastik aynı desen orijinal ebatlar tutan bir dükkanda kumho marka varmış şimdi öğrendim sence yine de conti almak daha mı mantıklı fikir belirtirsen sevinirim.

Benim kışlıklar kumho hocam,
Yazlık kullanmadım kumho.
Ama memnunum lastiklerden👍
Yaklasık olarak 5 sezon oldu, sıkıntı görmedim.

Benim kışlıklar kumho hocam,
Yazlık kullanmadım kumho.
Ama memnunum lastiklerden👍
Yaklasık olarak 5 sezon oldu, sıkıntı görmedim.

Son olarak benim yerimde olsan ebatları uyan desenleride uyan kumhomu alırsın.
Yoksa ebatları uyan önleri spor contact arkaları premium contac olan continentalmi alırsın hocam çok teşekkür ederim şimdiden.

Son olarak benim yerimde olsan ebatları uyan desenleride uyan kumhomu alırsın.
Yoksa ebatları uyan önleri spor contact arkaları premium contac olan continentalmi alırsın hocam çok teşekkür ederim şimdiden.

Ben sahsen her zaman aynı özellik, aynı desen alırım. Güvenlik te en uygun budur.
Tercih meselesi hocam.
Diğerleride iyi lastikler üzmez kanımca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı