Farklı farkli mavi ekran sorunları

Sedat34

Decapat
Arkadaşlar farklı farklı kodlarla mavi ekran alıyorum. Formati yeni attığım halde yapıyor bunu oyunda yaptı boşta yaptı.

Ondan önce PC kitleme sorunu vardı onla urasiordum bu çıktı bir de başıma.

(Işlemci ayarını CBP disabled yap düzelir dediler şu an kullanıyorum hata verirse vermesini bekliyorum)

Sizce anakart işlemci SSD'de arıza olma olasılığı nedir? 2 sorun icinde soruyorum. Arkadaslar çarem kalmadı kartları garantiye yolucam umarım sorun bulunur.

AMD Ryzen 5 2600.
MSI B450 M PRO M2V2.
16 GB G.Skill 3000MHz.
ASUS Dual. 5500 XT 8 GB ekran kartı.
SanDisk SSD 500GB.
FSP 550W 80+ PSU.
Gamepower kasa.

Bende de aynısı olmuştu, ben ek antivirus yazılımı yükledim, ve internette mavi ekran hatalarında kodları Google'a yazarsan sonuçlar çıkar.
Ben sorunu antivirus yükleyerek çözdüm, şimdi antvirus kaldırdım sorun yok. Ve sorun depolama çok dolduğu için de yapıyor, ben gereksiz oyun, uygulamaları sildim.

Bende de aynısı olmuştu, ben ek antivirus yazılımı yükledim, ve internette mavi ekran hatalarında kodları Google'a yazarsan sonuçlar çıkar.
Ben sorunu antivirus yükleyerek çözdüm, şimdi antvirus kaldırdım sorun yok. Ve sorun depolama çok dolduğu için de yapıyor, ben gereksiz oyun, uygulamaları sildim.

Anladım dostum zamanla bir sorun olursa dönüş yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı