2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 25 Aralık 2019 #11 anıl.smsk dedi: Peki burada FPS farkı nereden doğmaktadır? Genişletmek için tıkla... Video içeriğine bakmadım ama yanlış bir bilgi içerik üreticisini kınıyorum
anıl.smsk dedi: Peki burada FPS farkı nereden doğmaktadır? Genişletmek için tıkla... Video içeriğine bakmadım ama yanlış bir bilgi içerik üreticisini kınıyorum
DeathStroker Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 117 25 Aralık 2019 #12 Arttırır artırmasında bazı oyunlarda 10 arttırırken bazı oyunlarda 2-3 arttırıyor oyuna göre de değişiklik sağlıyor ama tekrardan dediğim gibi pek bir fark olmaz.
Arttırır artırmasında bazı oyunlarda 10 arttırırken bazı oyunlarda 2-3 arttırıyor oyuna göre de değişiklik sağlıyor ama tekrardan dediğim gibi pek bir fark olmaz.
anıl.smsk Kilopat Katılım 19 Ekim 2015 Mesajlar 29 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #13 O zaman sadece CL farkı olacak, frekansları aynı RAM kullanırsam hem bütçeden yana hemde uyumluluk tarafından kazanmış olacağım teşekkürler.
O zaman sadece CL farkı olacak, frekansları aynı RAM kullanırsam hem bütçeden yana hemde uyumluluk tarafından kazanmış olacağım teşekkürler.