Alikısı Centipat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli Netac 120 gb ssd Ben laptopu tamire verdim. Tanıdık sağ olsun Windows 10 yüklemiş etkinleştirmiş. Kendi hesabımla giriş yapsam Windows anahtarı gider mi?
Ben laptopu tamire verdim. Tanıdık sağ olsun Windows 10 yüklemiş etkinleştirmiş. Kendi hesabımla giriş yapsam Windows anahtarı gider mi?
Çözüm Lodex 6 Mayıs 2022 Alikısı dedi: Ben laptopu tamire verdim. Tanıdık sağ olsun Windows 10 yüklemiş etkinleştirmiş. Kendi hesabımla giriş yapsam Windows anahtarı gider mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez.
Alikısı dedi: Ben laptopu tamire verdim. Tanıdık sağ olsun Windows 10 yüklemiş etkinleştirmiş. Kendi hesabımla giriş yapsam Windows anahtarı gider mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #2 Alikısı dedi: Ben laptopu tamire verdim. Tanıdık sağ olsun Windows 10 yüklemiş etkinleştirmiş. Kendi hesabımla giriş yapsam Windows anahtarı gider mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez. Artı 0 Eksi Çözüm
Alikısı dedi: Ben laptopu tamire verdim. Tanıdık sağ olsun Windows 10 yüklemiş etkinleştirmiş. Kendi hesabımla giriş yapsam Windows anahtarı gider mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez.
KS KS Alikısı Centipat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #3 Lodex dedi: Hayır gitmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #4 Alikısı dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretler misin? Artı 0 Eksi