YouTube Farklı hesapta kaydırma çubuğu çıkmıyor

kenjori

Megapat
Dün itibarıyla Chrome tarayıcımda tam ekran yaptığımda videoların altında kaydırma çubuğu çıkmaya başladı. (Opera'da denedim aynı çubuk orada da var) denemelerimden yola çıkarak şunu anladım. 10 yıldır kullandığım Gmail hesabımla alakalı bu sorun. Kendi Gmail hesabımı YouTube'dan kapatıp baska bir Gmail ile login olduğumda o alttaki kaydırma çubuğu çıkmıyor fakat kendi üyeliğimden giriş yaptığımda orada çubuk oluşuyor.

Sorun kesinlikle browserdan ya da browsera eklenen eklentilerden veya ölçeklendirmeden kaynaklı değil. YouTube'dan üyelik ayarlarıma baktım kesinlikle görünümle pixelle ölçeklendirmeyle ilgili bir şey de göremedim nedir sorun? Saç baş yolmak üzereyim.

Gelişme : Kendi kendine düzelip kendi kendine bozuluyor tamamiyle durduk yere. Yani evden çıkmadan önce yine altta çubuk vardı eve geldim direk aynı youtube linkini(masaüstündeki kısayoldan) açtım bu sefer çubuk gitmiş. Dün de aynısı oldu bir gidip bir geliyor.

Son düzenleme:
Hocam aynı sorun bendede var videoyu playlist içinden açarsam çıkıyor ama tek başına açarsam çıkmıyo aynı sorun olabilir mi sizdede umarım anlatabilmişimdir

Hocam aynı sorun bendede var videoyu playlist içinden açarsam çıkıyor ama tek başına açarsam çıkmıyo aynı sorun olabilir mi sizdede umarım anlatabilmişimdir
tabi tabi o kadar iyi anladım ki demek istediğiniz şeyi çünkü herşey denedim artık mantıklı yada mantıksız olmaksızın Playlist olmadan da çıkıyor bende 10 videodan 7sinde çıkıyor mesela. Bazen aynı videolarda çıkmıyor filan saçma sapan bir durum. Üyelikle alakalı üyeliğimi girdiğimde altta o çubuk çıkıyor hatta çıkış yapıp başka bir üyelik yaptığımda çıkmıyor. Windows + browser değiştirdim hala sonuç değişmedi ben de saldım. Youtube enhancer yükledim uzun süren bir video izlerken amele gibi açıyorum tıklıyorum filan o şekilde hallediyorum o çubuğu ama istemiyorum tabi bu enhancer zımbırtısını kullanmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…