aliterz Kilopat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Selam arkadaşlar, Kardeşimin Steam hesabında RDR2 oyununu denedim indirip ve kasmadan oynadığıma emin oldum. Şimdi kendi hesabımda oyunu satın alacağım ama tekrar silip yüklemem mi gerekiyor nasıl yapabilirim? Teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar, Kardeşimin Steam hesabında RDR2 oyununu denedim indirip ve kasmadan oynadığıma emin oldum. Şimdi kendi hesabımda oyunu satın alacağım ama tekrar silip yüklemem mi gerekiyor nasıl yapabilirim? Teşekkür ederim.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.742 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 Hesap değiştirmen yeterli.
aliterz Kilopat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Hxrea dedi: Hesap değiştirmen yeterli. Genişletmek için tıkla... Tekrar satın almam gerekiyor ama oyunu indirmem gerekmiyor değil mi? Direkt oyuna girebilir miyim
Hxrea dedi: Hesap değiştirmen yeterli. Genişletmek için tıkla... Tekrar satın almam gerekiyor ama oyunu indirmem gerekmiyor değil mi? Direkt oyuna girebilir miyim
7 748075 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 246 Çözümler 1 27 Ocak 2025 #4 aliterz dedi: Tekrar satın almam gerekiyor ama oyunu indirmem gerekmiyor değil mi? Direkt oyuna girebilir miyim Genişletmek için tıkla... Aynen
aliterz dedi: Tekrar satın almam gerekiyor ama oyunu indirmem gerekmiyor değil mi? Direkt oyuna girebilir miyim Genişletmek için tıkla... Aynen