Farklı hesaptan RDR girersek aynı save üzerinde mi oynanır?

Alf0nz0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim Steam hesabımda RDR 2 yok ama kuzenimin hesabında var ancak kuzenim dediğine göre ben oyunu indirip girersem onun saveinde başlayacakmışım, doğru mudur?

Arkadaşlar benim Steam hesabımda RDR 2 yok ama kuzenimin hesabında var ancak kuzenim dediğine göre ben oyunu indirip girersem onun saveinde başlayacakmışım, doğru mudur?

Doğrudur save yerel değil Bulut'a kaydediliyor.

Peki bunu farklı savelardan oynama imkanım yok mu?

Anladım teşekkürler boşa indirmeyelim o zaman.

Günümüz şartlarında oyunu almak fazla mümkün olmadığından söyleme ihtiyacı hissediyorum. Save hem yerel hem de bulut olarak kaydediliyor bu kaydedilen yerel Save'i başka bir konuma kaydederek yine save dosyanızı kurtarabilirsiniz. Başta pek de yardımcı olamadığım için kusuruma bakmayın. Ayrıca Save'in nerede olduğu hakkında fikriniz yoksa YouTube ve bazı siteler aracılığıyla ufak bir araştırma yaparak fikir sahibi olabilirsiniz. İyi sosyaller hocam.

Anladım çok teşekkür ederim ama herhalde kuzenimin bitirmesini beklemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…