Farklı Hz değerlerinde 2 monitör kullanmak sorun oluşturur mu?

Snez

Centipat
Daha fazla  
Monitör
AOC
Merhaba, 2 monitör kullanıyorum bir tanesini daha yeni aldım 180 Hz AOC 24G4X. Öbür monitörüm ise çok eski 1366x768 60 Hz bir Samsung monitör. Boşta duracağına 2.monitör olarak kullanayım dedim. Birinde oyun oynarken öbüründe dizi-film-yayın-video falan izlemeyi düşünüyorum. İkisini de DisplayPort'ta kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı monitör ve ekran kartı üzerinde falan?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam vallahi benim laptopun ekranı 144Hz yan ekran 60Hz bir problem olmuyor sağ tarafta Spotify YT DC falan açık sol tarafta oyunumu oynuyorum hiçbir problem olmuyor sadece bazen 144Hz yerine 60Hz seçili oluyor oyunlarda ona dikkat et.

Hayır çıkarmaz.
sanki kasıyomuş gibi hissediyorum böyle değildi gibi geliyor. Psikolojik mi acaba

aa olabilir belki ondan kasıyomuş gibi geliyodur kontrol etmedim hiç

sanki kasıyomuş gibi hissediyorum böyle değildi gibi geliyor. Psikolojik mi acaba
Arkadaşın dediği gibi bağlantıyı yaptıktan sonra ekran ayarlarından monitörlerin max hzlerini seçmelisin. Sonrasında birşey olmaz. Kesinlikle psikolojiktir.

Benimde orta ekran 165 yanlardaki 75. Yıllardır kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-10-01 saat 15.33.03_f3ad9839.jpg
    221,6 KB · Görüntüleme: 48

Kasa Lian Li mi hocam güzel setup maşallah teşekkür ederim bu arada yardım için.

Sorun olmaz hocam ama zamanla 60hz ekran gözünüzü rahatsız edebilir sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…