Farklı Hz monitör kullanımı FPS düşürür mü?

Shimuss

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Benim laptop 144Hz ekrana sahip eski bilgisayarımın bir monitörü var, 75Hz o. Çift monitör yapsam FPS düşüşü veya herhangi bir sorun olur mu acaba? İleride çünkü 260Hz monitör filan da almayı düşünüyorum.

Mantıken ekran kartı ikinci bir ekran içinde çalışacağı için FPS düşüşü olur. İkinci ekranda ekran kartını yoracak bir şey yapmazsanız genel olarak düşen FPS miktarı yüksek ihtimalle sizi etkilemez.

Hz ile alakalı değil ama çift monitör olacağı için düşürür.

Ya işte böyle DC Google filan her seferinde Alt Tab atmamak için kullanacağım.

Çok fazla bir düşüş yaşanmaz hocam her iki ekrandada farkli oyunlar açmazsiniz herhalde?

Ya işte böyle DC Google filan her seferinde Alt Tab atmamak için kullanacağım.

Benim GTX 1050 Ti, i5 4570, 16 GB sistemimde 144 Hz + 60 Hz monitör kullanmaya başladığım ortalam 15 FPS düşüşü olmuştu CS:GO'da.

Ya işte o monitör eski olduğundan çözünülürğü 1920x1080 değildi yanılmıyorsam o bir problem yaratır mı acaba?

Çok fazla bir düşüş yaşanmaz hocam her iki ekrandada farkli oyunlar açmazsiniz herhalde?

Yok hocam tabii ki de değil de.

Sistem de fena değil aslında.
RTX 3060.
i7 12700H.
16 GB RAM 3200MHz.

Ya işte o monitör eski olduğundan çözünülürğü 1920x1080 değildi yanılmıyorsam o bir problem yaratır mı acaba?

Yok hocam tabii ki de değil de.

Yok sıkıntı olmaz kac cozunurlukteyse oyle kullanirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…