Farklı Hz ve farklı çözünürlükte 3 monitör kullanmak sorun yaratır mı?

devilbaby

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yayıncılığa başlamayı düşünüyorum. Aklımda 3 monitör var 1. monitör 4K olacak onda genellikle 4K oyun ya da video izlemek için kullanılacak yayınlarda 2.monitör 1080p 75 Hz olacak onda genellikle Twitch Chat'i vs kontrol etmek için olacak 3.monitörde eğer FPS oyunları oynarsam diye yayında 1080p 360 Hz bir monitör olacak benim sorum bu 3 monitörü aynı anda farklı amaçlar için kullanırken bir problem yaratır mı?

Olay üç farklı Hz ve çözünürlükten çok "ekran kartı bunları taşıyabilir mi veya ne kadar yüke girer"e gidiyor burada.

Ekran kartını belirtin, işlemci modeli nedir bir de? 1080p 75Hz olan (veya isterseniz, anakarta da bağlı) 4K monitörü işlemciden görüntü alarak kullanabilirsiniz işlemcide iGPU varsa.

Ciddi bir sorun yaratıcağını düşünmüyorum ,farklı bir akış açısı olmuş bence gayet güzel olabilir.

Teknik olarak bir sorun olmaz. Fakat baş dönmesi v.b. yapabilir.

Ekran kartını 3080 Ti veya 3090 olarak düşünün işlemciyi de 5900X ya da 5950X olarak.

Ekran kartını 3080 Ti veya 3090 olarak düşünün işlemciyi de 5900X ya da 5950X olarak.

3080 Ti alın, 3090'nın yarı fiyatına ve oyun performansı olarak değmez.

O işlemcilerde grafik birimi yok, 5600G-5700G AMD'de veya Intel'de F ibaresi olmayan 12. nesil işlemciler bakabilirsiniz bu dediğimi sağlamak için. Ekran kartı biraz daha rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…