8 848415 Picopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 295 22 Ekim 2024 #11 Bilgici1 dedi: Geçmek yok geçen sene de söyledim unutun ben mezun oldum yapacak bir şey yok boşa zaman kaybetmeyin eğer şartlar size uygun değilse MEB çöp etti eğitimi geçin mezun olun öyle çalışın YKS pek bir şey kalmadı artık eğitim adına… Genişletmek için tıkla... Staj görüp mezun mu oldun hocam
Bilgici1 dedi: Geçmek yok geçen sene de söyledim unutun ben mezun oldum yapacak bir şey yok boşa zaman kaybetmeyin eğer şartlar size uygun değilse MEB çöp etti eğitimi geçin mezun olun öyle çalışın YKS pek bir şey kalmadı artık eğitim adına… Genişletmek için tıkla... Staj görüp mezun mu oldun hocam
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2024 #12 848415 dedi: Staj görüp mezun mu oldun hocam Genişletmek için tıkla... Evet başka çare yoktu şu an mezunum bunlarla uğraştım hep zaman kaybı geçemedim. Hakkımı da helal etmiyorum saçma sapan sistem getirdiler çöp oldu
848415 dedi: Staj görüp mezun mu oldun hocam Genişletmek için tıkla... Evet başka çare yoktu şu an mezunum bunlarla uğraştım hep zaman kaybı geçemedim. Hakkımı da helal etmiyorum saçma sapan sistem getirdiler çöp oldu