A AhmetBabul Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 Bende Celeron işlemci vardı. Pentium işlemciye geçince monitöre görüntü gelmedi. Acaba neden olabilir? Ben BIOS'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Bir de BIOS pilini çıkartıp takmak yeterli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2022
Bende Celeron işlemci vardı. Pentium işlemciye geçince monitöre görüntü gelmedi. Acaba neden olabilir? Ben BIOS'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Bir de BIOS pilini çıkartıp takmak yeterli midir?
güneş66 Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #2 Mesela Ryzen işlemcilerde 3000Serisi için bazı anakartlar bios güncellenmiş bir şekilde geliyor. ama 4000 ya da 5000 serisi işlemciler belki desteklemeye bilir. Bu yüzden 3000 serisi bir işlemci takip ya da 2000 biosu güncellemek gerekir. AhmetBabul dedi: Bende Celeron işlemci vardı. Pentium işlemciye geçince monitöre görüntü gelmedi. Acaba neden olabilir? Ben BIOS'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Bir de BIOS pilini çıkartıp takmak yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Belki soket uyumlu değildir belki yanlış taktın. Belki CPUPower takmadın. vb Dene bir istersen
Mesela Ryzen işlemcilerde 3000Serisi için bazı anakartlar bios güncellenmiş bir şekilde geliyor. ama 4000 ya da 5000 serisi işlemciler belki desteklemeye bilir. Bu yüzden 3000 serisi bir işlemci takip ya da 2000 biosu güncellemek gerekir. AhmetBabul dedi: Bende Celeron işlemci vardı. Pentium işlemciye geçince monitöre görüntü gelmedi. Acaba neden olabilir? Ben BIOS'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Bir de BIOS pilini çıkartıp takmak yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Belki soket uyumlu değildir belki yanlış taktın. Belki CPUPower takmadın. vb Dene bir istersen
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Aralık 2022 #3 AhmetBabul dedi: Bende Celeron işlemci vardı. Pentium işlemciye geçince monitöre görüntü gelmedi. Acaba neden olabilir? Ben BIOS'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Bir de BIOS pilini çıkartıp takmak yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Sizin en son gümcellemenizin çıktığı zamandan sonra çıktıysa işlemci gerekir .
AhmetBabul dedi: Bende Celeron işlemci vardı. Pentium işlemciye geçince monitöre görüntü gelmedi. Acaba neden olabilir? Ben BIOS'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Bir de BIOS pilini çıkartıp takmak yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Sizin en son gümcellemenizin çıktığı zamandan sonra çıktıysa işlemci gerekir .
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.842 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Aralık 2022 #4 Anakartın marka ve modelini belirtin. Denemek istediğiniz işlemcilerin detaylarını da.
A AhmetBabul Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #5 Anakart: Biostar U8668-D İslemciler: Celeron 2Ghz (pinleri kirildi) Pentium 4 2.44ghz Pentium 4 2ghz 394919 dedi: Sizin en son gümcellemenizin çıktığı zamandan sonra çıktıysa işlemci gerekir . Genişletmek için tıkla... Babam güncelledi herhalde pc benden yaşlı zaten.
Anakart: Biostar U8668-D İslemciler: Celeron 2Ghz (pinleri kirildi) Pentium 4 2.44ghz Pentium 4 2ghz 394919 dedi: Sizin en son gümcellemenizin çıktığı zamandan sonra çıktıysa işlemci gerekir . Genişletmek için tıkla... Babam güncelledi herhalde pc benden yaşlı zaten.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #6 AhmetBabul dedi: Anakart: BIOSTAR U8668-D İslemciler: Celeron 2GHz (pinleri kirildi) Pentium 4 2.44GHz Pentium 4 2GHz. Babam güncelledi herhalde PC benden yaşlı zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam internetten baktım anakartın 258 MHz RAM destekliyor bu çok düşük. Eğer elinde U8668-PRO varsa onda dene bir de. AhmetBabul dedi: Bende Celeron işlemci vardı. Pentium işlemciye geçince monitöre görüntü gelmedi. Acaba neden olabilir? Ben BIOS'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Bir de BIOS pilini çıkartıp takmak yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Hocam birde eğer proya geçicekseniz Pentium 4 ün en fazla 2.6ghz ye kadar desteği var. Ramlerdende Ddr Sdram 184 pin 2100 mhz ye kadar desteği bulunuyor Son düzenleme: 18 Aralık 2022
AhmetBabul dedi: Anakart: BIOSTAR U8668-D İslemciler: Celeron 2GHz (pinleri kirildi) Pentium 4 2.44GHz Pentium 4 2GHz. Babam güncelledi herhalde PC benden yaşlı zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam internetten baktım anakartın 258 MHz RAM destekliyor bu çok düşük. Eğer elinde U8668-PRO varsa onda dene bir de. AhmetBabul dedi: Bende Celeron işlemci vardı. Pentium işlemciye geçince monitöre görüntü gelmedi. Acaba neden olabilir? Ben BIOS'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Bir de BIOS pilini çıkartıp takmak yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Hocam birde eğer proya geçicekseniz Pentium 4 ün en fazla 2.6ghz ye kadar desteği var. Ramlerdende Ddr Sdram 184 pin 2100 mhz ye kadar desteği bulunuyor