pcmaster06 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 8 GB RAM vardı ben de 8 GB daha istettim. 1600 MHz ikisi de ama dışları aynı değil birinde bir şey yazmıyor. Diğerinde Value RAM yazıyor çalışır mı?
8 GB RAM vardı ben de 8 GB daha istettim. 1600 MHz ikisi de ama dışları aynı değil birinde bir şey yazmıyor. Diğerinde Value RAM yazıyor çalışır mı?
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 17 Eylül 2022 #2 pcmaster06 dedi: 8 GB RAM vardı ben de 8 GB daha istettim. 1600 MHz ikisi de ama dışları aynı değil birinde bir şey yazmıyor. Diğerinde Value RAM yazıyor çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır ama donma kasama yaşayabilirsiniz. He ben sadece öyle takılacak internette diyorsanız bence kullanılır daha öncede kullandım sorun yaşamadım. Oyun konusunu bilemiyorum ama.
pcmaster06 dedi: 8 GB RAM vardı ben de 8 GB daha istettim. 1600 MHz ikisi de ama dışları aynı değil birinde bir şey yazmıyor. Diğerinde Value RAM yazıyor çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır ama donma kasama yaşayabilirsiniz. He ben sadece öyle takılacak internette diyorsanız bence kullanılır daha öncede kullandım sorun yaşamadım. Oyun konusunu bilemiyorum ama.
Tsukasa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 416 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5625U RTX 3050 Mobile GPU + RTX 3070TI Desktop GPU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #3 pcmaster06 dedi: 8 GB RAM vardı ben de 8 GB daha istettim. 1600 MHz ikisi de ama dışları aynı değil birinde bir şey yazmıyor. Diğerinde Value RAM yazıyor çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Value RAM OC yapılamayan RAM demek büyük ihtimalle çalışır ama emin değilim.
pcmaster06 dedi: 8 GB RAM vardı ben de 8 GB daha istettim. 1600 MHz ikisi de ama dışları aynı değil birinde bir şey yazmıyor. Diğerinde Value RAM yazıyor çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Value RAM OC yapılamayan RAM demek büyük ihtimalle çalışır ama emin değilim.